...
Maatschappij & Psyche

Kleuter achterin auto bij bewusteloze heroïne-moeder’

Kleuter achterin auto bij bewusteloze heroïne-moeder’

De bovenstaande foto, die de politie van East Liverpool (Ohio) op Facebook zette, spreekt boekdelen. Op de foto zijn twee bewusteloze volwassenen te zien, gedrogeerd door de heroïne. Op de achterbank zit een kleuter, die met onschuldige ogen de lens inkijkt.

De Amerikaanse politie zegt deze beelden expres te delen om „de andere kant van deze verschrikkelijke drug te laten zien”. Ohio kampt met een ware heroïne-epidemie volgens de politie.

Afgelopen week kreeg de politie een melding van een slingerende auto op de weg. Agenten gingen er op af en zagen dat de desbetreffende auto bijna een schoolbus aanreed. Daarna remde de bestuurder opeens. De politie kwam snel dichterbij en zag dat een man knikkebollend achter het stuur zat. Hij mompelde dat hij de vrouw naast hem, die volledig bewusteloos in haar stoel hing, naar het ziekenhuis wilde brengen.

Jongetje
De agent ging met zijn arm de auto in om de sleutels uit het contact te halen, zodat de bestuurder niet weg kon rijden. Opeens zag hij een jongetje stilletjes op de achterbank zitten. Later bleek de jongen vier jaar oud en de zoon van de vrouw te zijn. De kleuter is overgedragen aan de kinderbescherming.

Ook de man raakte bewusteloos. Toen beide volwassenen waren bijgekomen, zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. Allebei worden ze aangeklaagd voor het in gevaar brengen van kinderen en van in het openbaar onder invloed zijn. Daarnaast zal de man ook veroordeeld worden voor rijden onder invloed.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/26578745/__Kleuter_achterin_auto_bij_bewusteloze_heroine-moeder___.html

Goed bezig!
Toch?

Lees ook:   Zou Meneer God met Pensioen zijn?

Je brengt jezelf in gevaar, njah dat is nog je eigen keus, maar je brengt je kind in gevaar en je brengt je omgeving in gevaar!
Zeer onverantwoordelijk dus.

Gerelateerde artikelen

Back to top button