web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Koreaanse tweeling na 25 jaar weer bij elkaar

Op netflix kun je de documentaire zien.
Indrukwekkend…triest ook dat men een tweeling uit elkaar heeft gehaald…
Het is ook nog eens een ééneiïge tweeling…

Vrouw herkent verloren tweelingzus in filmtrailer
De Koreaanse zusjes werden als baby’s geadopteerd door verschillende families. Samantha Futerman belandde in Amerika en werd filmactrice, Anaïs Bordier kwam in Frankrijk terecht en zag 25 jaar later opeens een wel erg bekend gezicht in een filmtrailer. Via facebook kwamen de twee met elkaar in contact.

https://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Vrouw-herkent-verloren-tweelingzus-in-filmtrailer/m1nzcr3fxehj

Lees ook:   Gebande video over gevaccineerden die zullen sterven

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept