25 september 2020

 

’Geen geld voor vakantie’

’Geen geld voor vakantie’

In de Telegraaf van dinsdag 21 – juni pag T10 staat het schrijven „portemonnee laat weer een vakantiereisje toe.” Waar het Nibud dit toch steeds vandaan haalt is mij een raadsel.

Ik ga nu van mijzelf uit, ik ben AOW-er en alleenstaand. Elke maand sta ik rood op de giro, ik eet geen warm, kan ik niet betalen en ik ben echt zuinig, maar ik red het gewoon niet. Volgens de gemeente en Hollands Noorderkwartier kan ik nog makkelijk de belastingen betalen. Ik heb de jaren ervoor altijd vrijstelling gehad, waarom nu niet meer? Onbegrijpelijk.

Ja, ik heb een auto, maar ik ben ook claustrofobisch. Overgehouden aan mishandelingen van vroeger, ik durf niet met het openbaar vervoer. De auto is mijn enige vrijheid.

Dus vakantie? Geacht Nibud, kom eens praten met mij, u heeft NOOIT info van mij gevraagd, enkel bij uw rijke vriendjes? Op vakantie ben ik bijna nooit geweest, want met het vakantiegeld – wat een schijntje is – wordt mijn girorekening weer eens 2 maanden boven nul gezet, even een beetje adem.

Ik hoop dat er bij ons ook een referendum mag komen met Nexit, misschien dat er dan geld overblijft voor de ouderen onder ons, die verantwoordelijk zijn geweest voor de welvaart die men nu ervaart en er nu voor gestraft wordt.

H. Kaal

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/26048339/___Geen_geld_voor_vakantie___.html

Nu jaren zo leven is toch prima volgens Rutte!
*Dat hij zwerver moge worde in zijn volgende leven!*
Kijk dit zal de maatschappij ook veel geld gaan kosten tzt…mensen die geen fruit en groenten kunnen betalen bv…of wel wat groente maar geen fruit oid..
Al die stress, zo ongezond allemaal!
Maar wie kent die meneer of mevrouw Kaal nu eigenlijk?
Wie is het, hé?
Nou zolang men deze persoon niet kent zal het velen langs de rug afglijden want…het is maar een onbekend mens…
Eén van de velen in dit land.
Kijk vakantie hoeft niet zonodig toch?
Een dagje weg is ook leuk…ofzo?
Of zelfs eens winkelen en iets leuks kopen, al is het maar voor 1 euro!?
Maar zelfs dat valt al weg voor velen…dat is droevig…dat is triest…
Daarom ben ik voor een basisinkomen…niet onder het regime van de EU uiteraard.
Maar onder het beheer van menselijke mensen in de regering want dit is het toch ook niet of wel soms?

Lees ook:   De complete geschiedenis van het 'Huis van de Rothschild's'

Mijn voorstel staat nog steeds, serie op tv: ministers in de bijstand 1 maand lang…en dan eens kijken wat ze daarvan vonden…

Gerelateerde berichten