...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

‘Nederland kan asielstroom makkelijk aan’ Alsof men het al wist?

‘Nederland kan asielstroom makkelijk aan’

HILVERSUM –
Nederland kan de stroom asielzoekers makkelijk aan. Wel moet de capaciteit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) omhoog en moet er snel werk gemaakt worden van meer huisvesting. Het verleden heeft volgens directrice Dorine Manson van VluchtingenWerk Nederland bewezen dat ons land veel mensen kan opnemen.
We hebben grote asielstromen eerder gezien zoals in 2000 toen 84.000 mensen naar Nederland kwamen, zei Manson woensdag in Nieuwsuur. Ze erkent dat vooral huisvesting een knelpunt is in de verwerking van de stroom en pleit voor creatieve oplossingen. Kantoorpanden maar ook leegstaande bejaardenhuizen zouden gebruikt kunnen worden. Als er ook studenten en anderen komen te wonen kan dat volgens haar bijdragen aan de integratie van de buitenlanders.
Net als asieladvocaten pleit Manson ervoor dat vluchtelingen aan de poort van Europa worden geregistreerd en dat de aanvraag daar wordt beoordeeld. Asielzoekers uit bijvoorbeeld Syrië en Eritrea krijgen veelal een verblijfsstatus als de nationaliteit en identiteit wordt vastgesteld. Mensen kunnen daarna naar het land van hun keuze doorreizen. Het zou volgens Manson een goed middel zijn tegen mensensmokkel binnen Europa.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24420239/___NL_kan_asielstroom_aan___.html

Dus eerst gooit men bejaarden uit het bejaardenhuis, of ze sluiten die handel en nu?
Kom ff zeg!
Dit kan toch niet…  Ze hebben snode plannen! Blijkbaar… hoezo studenten samen laten leven met mensen uit een andere cultuur, mogen mensen dit zelf nog bepalen?

Integratie is iets dat ook de buitenlanders zelf beslissen of ze dit wel of niet willen.
En als directrice van Vluchtelingenhulp zou je van betere huize moeten komen, dan  met dit soort vreemde oplossingen te komen!

Lees ook:   Vertrekkende bestuurders van ziekenhuizen krijgen hoge vertrekpremies

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24418708/__Vluchtelingen_moeten_uit_pand__.html

Ja plaats zat hoor mevrouw!

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24418259/__Geen_onderzoek_terugkeerpremie__.html
Zucht ut uit nu

Gerelateerde artikelen

Back to top button