24 januari 2021

 

Ziek echtpaar kiest zachte dood in Terneuzen

Ziek echtpaar kiest zachte dood in Terneuzen

Grow old along with me, the best is yet to be.

TERNEUZEN – De politie heeft maandagmiddag iets voor vijf uur in een flat in de Diepenbrockstraat in Terneuzen de levenloze lichamen van de bewoners op bed gevonden.

Het oudere echtpaar was al een tijd zwaar ziek, zij had uitgezaaide botkanker en hij was Parkinsonpatiënt. De politie betrad de woning nadat er geen contact met het echtpaar gemaakt kon worden. Een ruit werd ingeslagen. Kort daarna werd de brandweer ingeschakeld die de flat met persluchtmaskers binnenging.

Gaskraan

Omwonenden die menen te weten wat er gebeurd is, stellen dat hij niet zonder haar verder zou hebben willen leven. Een bekende van het paar vermoedt dat de gaskraan door een van de twee is opengedraaid. Dat zou ook verklaren waarom de brandweer met persluchtmaskers de woning binnenging.

Volgens de politie heeft de brandweer metingen verricht en geen spoor van gas gevonden. Verder wil de woordvoerder er niks meer over melden, omdat uit onderzoek is gebleken dat het een zelfdoding betreft.

https://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/ziek-echtpaar-kiest-zachte-dood-in-terneuzen-1.5041873

R.I.P

Lees ook:   Hoe ga je om met moeilijke familieleden?

Gerelateerde berichten