23 september 2020

 

Dankzij media geen 3e wereldoorlog!

Het heeft er gelukkig alle schijn van dat een groter deel van de mensheid toch begint te ontwaken.

Na een gierende nederlaag voor de Engelse premier Cameron als het gaat om steun voor betrokkenheid bij een aanval op Syrië, wordt de toonzetting nu toch iets anders, zo lijkt het.

Wat een verschil, als je de mainstream media leest aan het begin van de week en dan nogmaals aan het einde ervan. In het eerste deel was President Assad schuldig verklaard en was het wachten nog slechts op het startsein van de Amerikaanse President Obama om deze misdadiger te bestraffen door middel van een regen aan kruisraketten.

Echter, langzamerhand begon het klaarblijkelijk toch tot de wereld door te dringen dat dit iets is wat niet zomaar kan. Dat er toch wel degelijk minimaal een gedegen onderzoek nodig is voordat je iemand schuldig verklaart en bestraft.

Alex Jones van infowars.com gaat zoals we dat van hem gewend zijn dan nog even in een hogere versnelling door te stellen dat de alternatieve media ervoor gezorgd hebben dat de Derde Wereldoorlog (nog) niet is uitgebroken.

Misschien overdreven, maar de kern van het verhaal is wel degelijk waar. Waar anders zag je in het begin van deze week artikelen die opriepen om niet zomaar iemand schuldig te verklaren en op eigen houtje te bestraffen en stukken die verder gingen en de achtergronden blootlegden waarom er gebeurt wat er nu gebeurt.

Hoe het ook zij, de mensheid verdient op dit moment een compliment, zo vinden wij, om niet zomaar blind psychopaten zoals Obama en Cameron te volgen op hun zelfmoordroute waarbij ze de hele wereld mee het verderf in sleuren.

Lees ook:   ‘Plastic zakjes zijn milieuvriendelijker dan papieren zakjes’

Zoals ook David Icke altijd zegt, “Wij zijn met velen en zij met weinig”.

Dat is iets wat het meest hoopgevende is van de afgelopen week. Dat velen nu hebben gezegd, “We willen dit niet”.

Echter, we zijn er nog lang niet. Ze zullen terugkomen, met andere en nieuwe plannen, andere afleidingsmanoeuvres om toch uiteindelijk te proberen hun zin door te drijven. Maar, met een uitgeslapen bevolking zal dat een stuk lastiger zijn.

De achtergronden en motivaties van de hele Syrië kwestie en de verdeel en heers tactiek die wordt gebruikt in het algemeen, worden in de volgende video toegankelijk uitgelegd door David Icke.

Bronnen:

Infowars 
BBC

Gerelateerde berichten