web analytics
11:11

Verzekeraar licht klanten op

Verzekeraar licht klanten op
Tienduizenden klanten van schadeverzekeraar Orion Direct zijn voor tonnen opgelicht.

Wettelijke rentes waar klanten recht op hebben zijn nooit uitbetaald, maar werden volgens medewerkers door de eigenaar van de verzekeraar in eigen zak gestoken. Ook kwamen medische dossiers van de klanten door toedoen van de verzekeraar op straat te liggen, meldt maandag het tv-programma Radar.
Klanten van Orion Direct met verkeersschades werden bijgestaan door de Europese Rechtsbijstand Stichting (ERS). Zowel Orion Direct als de ERS viel onder dezelfde bestuurder/eigenaar, Karel van der Kemp.
De stichting verhaalde de schade bij de tegenpartij en ontving ook de wettelijke rente. Echter in tienduizenden dossiers stortte de Europese Rechtsbijstand Stichting deze rente niet door aan de klanten.

Lees ook:   RH Negatieven van buitenaardse oorsprong

Gerelateerde artikelen

Back to top button