29 september 2020

 

In 4 dagen 30.000 mensen tegen dit kabinet!!!

In vier dagen tijd hebben meer dan 30.000 mensen bij PVV-leider Geert Wilders hun ongenoegen geuit over het kabinetsbeleid. ‘Dit toont aan dat mensen in verzet willen komen. Het afbraakbeleid van Rutte moet worden gestopt’, aldus Wilders vrijdag, omringd door stapels papieren met steunbetuigingen voor de verzetsactie.

Lees het hele bericht op Volkskrant.nl
Lees het ook op Telegraaf.nl
Lees het ook op AD.nl
Lees het ook op NOS.nl
Lees het ook op Volkskrant.nl

Bekijk ook het filmpje: Wilders blij met vele reacties website


https://nos.nl/video/484942-wilders-veel-mensen-tekenen-verzet-aan.html

Partijleider Wilders vertelt dat inmiddels meer 30.000 mensen gereageerd op een speciale website van de PVV, waarop verzet kan worden aangetekend tegen het kabinetsbeleid. “Dat zijn er meer dan ik in mijn stoutste dromen had verwacht”, zegt hij. “En over één ding is iedereen het eens: dit kabinet bezuinigt alles kapot.”

 

https://tekenverzetaan.nl/

Lees ook:   Het koningshuis

Gerelateerde berichten