24 april 2021

 

Een Bijna dood Ervaring ervaren

Ik heb gedurende mijn BDE tijdens een hartstilstand behalve mijn overleden grootmoeder ook een man gezien die mij liefdevol aan keek, maar die ik  niet kende.
Ruim 10 jaar  later, bij het sterfbed van mijn moeder, kreeg ik van haar te horen dat ik geboren was uit een buitenechtelijke relatie.
Mijn biologische vader was een joodse man die in de tweede wereldoorlog was afgevoerd en gedood, mijn moeder gaf mij zijn foto. De onbekende man die ik ruim 10 jaar eerder had gezien tijdens mijn BDE ervaring, bleek mijn biologische vader te zijn!

Op mijn 16e kreeg ik een ernstig brommerongeluk, ik lag bijna 3 weken in coma.
Tijdens de coma heb ik een indringende ervaring gehad, ik kwam bij een soort ijzeren hek, waarachter meneer van der G stond.
Hij zei dat ik niet verder mocht. Dat ik terug moest, omdat mijn tijd nog niet gekomen was.
Ik vertelde dit mijn ouders nadat ik uit de coma kwam waarna ze mij vertelden dat Meneer van der G tijdens de periode van mijn coma overleden was en al begraven.Ik kon niet al weten dat hij overleden was.
Men komt in een prachtig licht terecht, een zeer helder maar niet verblindend licht en dat licht straalt door alles heen.
Soms wordt dit licht als een wezen van licht ervaren, en gelovige mensen benoemen dat licht soms ook Jezus, Allah, aardsengel, of lichtwezens.

Er is altijd een communicatie met dit licht-wezen.
Alsof het je gedachten kan lezen, en via telepathie antwoorden geeft.
Bij en in dit licht wordt absolute acceptatie en onvoorwaardelijke liefde gevoeld.
Men komt eveneens in aanraking met diepe kennis en wijsheid.
Antwoorden op de meest diepzinnige vragen worden direct beantwoord in de geest, zelfs voor men de vraag stelde.

Ik zag in de verte een licht dat ik op de wereld nog nooit had gezien.
Ik moest er naar toe, Het licht was zo zuiver en zo intens en zo volmaakt.
Ik weet niet hoe ik er naar toe ging. Ik moest niet denken, ik wist alles. Ik had geen bewegingsbelemmering meer. Ik had geen aards lichaam meer. Die ballast was weg…ik ging overal doorheen. Wat ik besefte was: Hier is geen tijd en ruimte. Het is hier altijd nu.
Dat gaf een enorme vrede. Ik ervoer dat tegelijk met dat licht. Dat is het toppunt van alles dat bestaat. Van energie, van liefde vooral, warmte en schoonheid.

Lees ook:   Kinderen die beweren dat ze bij 9-11 waren in een vorig leven

…Waar ik werd ondergedompeld in een gevoel van totale liefde. Ik begreep met extreme helderheid waarom ik kanker had gekregen. Waarom ik in de eerste plaats in dit leven was geplaatst. Welke rol eenieder van mijn familie in mijn leven speelde in samenhang met het grote schema waarin alles vastligt., en in het algemeen hoe het leven in elkaar zit.
De helderheid, en het inzicht die ik in die toestand bezat, zijn ronduit onbeschrijfelijk.
Woorden lijken deze ervaring te beperken.
Ik was op een plaats waar ik begreep hoeveel  meer er is dan wij on onze 3 dimensionale wereld kunnen bevatten.
Ik besefte wat voor een geschenk dit was, dat ik omgeven was door liefhebbende spirituele lichtwezens die voortdurend rondom mij aanwezig zijn.

 

Gerelateerde berichten