web analytics
11:11 Dubbele getallen

De nieuwe plandemie apenpokken?

Net zoals we zijn begonnen te ontspannen na twee jaar bangmakerij over COVID en uitkijken naar de zomer, worden we bedreigd met een nieuwe “pandemie” – zoals griezelig voorspeld door Bill en Melinda Gates in 2020.

BILL EN MELINDA GATES KONDIGEN AAN DAT VOLGENDE PANDEMIE DEZE KEER AANDACHT ZAL KRIJGEN (video)  toont de ongebreidelde vreugde die Bill en Melinda Gates uitten, zoals ze beloofden dat er in 2020 een nieuwe “pandemie” zou komen.

Ze grijnzen als Gates zegt: ” Dat krijgt deze keer aandacht! 

Gates’ voorspelling: precies op tijd

precies op tijd. Nu worden we bedreigd met een “pandemie” van apenpokken, net zoals de Wereldgezondheidsorganisatie gaat voor een ongekende machtsgreep om de wereld te regeren met een overhaast verdrag dat Gates nog meer wereldwijde controle zou geven. Uit onderstaande grafiek blijkt dat de Bill & Melinda Gates Foundation de op één na grootste financier van de WHO is. De GAVI-alliantie van Gates is echter de op vier na grootste financier – en geeft Gates een grote rol bij het sturen van de WHO-agenda – vooral met een medeplichtige Biden-administratie.

Monkeypox “Pandemic” ondersteunt WHO’s Power Grab

DEFINIEER de WIE ???  bespreekt de poging van de WHO om naties te regeren via de International Health Regulations (IHR) en het Global Pandemic Treaty.

Hoe het wereldwijde pandemisch verdrag nu te stoppen De
WHO neemt volgende week de Verenigde Staten van Amerika over
Tientallen regeringen verbinden zich ertoe het WHO-pandemieverdrag te ondertekenen
Monkeypox: de volgende golf van misdaden tegen de menselijkheid van technocratie Monkey (pox) Business As Usual – “New World Next Week” met James Corbett en James Evan Pilato

De schokkende video die je hieronder moet zien, laat zien dat apenpokken nu opduikt bij mensen die de Astrazenica en Johnson & Johnson COVID-injecties hebben gekregen! Het legt uit dat die schoten virusvectoren zijn die het genoom van een chimpansee in cellen injecteren en ze opdracht geven om te repliceren. Het virus dat in die injecties werd gebruikt, veroorzaakt pokken! De video legt uit dat  de plotselinge uitbraak van hepatitis bij kinderen  ook verband houdt met de Astrazenica en Johnson & Johnson COVID-shots! Het wijst erop dat deze nieuwe dreigingen zich voordoen op het moment dat de Wereldgezondheidsorganisatie probeert de wereldwijde controle over nationale regeringen over te nemen. Dit is de Derde Wereldoorlog – de globalisten tegen de mensheid!

Lees ook:   Ziekten door vluchtelingen

LEER HOE BILL GATES WIST VAN DE MONKEYPOX-UITBRAAK EN DE VOLGENDE GLOBALE LOCKDOWN (video)

ALEX JONES [2 VAN 4] DR RICHARD FLEMING (video)

ALEX JONES [3 VAN 4] DR RICHARD FLEMING (video)

“DAG EEN VAN DE WERELDOVERHEIDSTOMP IN GENVE, VERKLAART NWO MISDAADSYNDICAAT DE OORLOG AAN DE NATIESTAAT, POPULISME & MEDISCHE VRIJHEID. Overweldigend bewijs bevestigt dat Monkeypox in een laboratorium is gemaakt om zich met opzet te verspreiden en hysterie te veroorzaken ter voorbereiding op nieuwe lockdowns. Big Pharma leidt deze aanvallen, en totdat hun misdaden worden onthuld, is niemand van ons veilig.

Dr. Richard Fleming zal in de studio zijn om een ​​kritische analyse te maken van de biomedische toestand en hoe deze te stoppen.”

 

mp 3 AnGel-WinGs.nl

De apenhandel achter Monkeypox-propaganda

Dr. Joseph Mercola’s artikel van 30/5/22 “The Monkey Business Behind Monkeypox Propaganda” werd om politieke redenen binnen 48 uur verwijderd. Onderdelen zijn hieronder gekopieerd. De Jimmy Dore-video bespreekt het verband tussen gordelroos en Monkeypox en wijst erop dat COVID-schoten beide kunnen veroorzaken.

Apenpokken! Het volgende waar je bang voor moet zijn is hier! Reddit.

“Zoals voorspeld, net op het moment dat de hysterie over COVID-19 aan het afnemen is, staat er een nieuwe ‘pandemie’ op het punt om zijn plaats in te nemen. Deze keer is het apenpokken, een infectie die toevallig veel van de symptomen van door COVID-prik veroorzaakte gordelroos nabootst – zozeer zelfs dat het ministerie van Volksgezondheid in Queensland, Australië, dezelfde foto gebruikte om beide infecties te illustreren (de foto’s hebben sindsdien verwijderd of bijgewerkt).

Het eerste Europese geval van apenpokken werd op 7 mei 2022 in het VK bevestigd. Toen werden er schijnbaar van de ene op de andere dag gevallen gemeld over de hele wereld. Op 20 mei 2022 hield de Wereldgezondheidsorganisatie een spoedvergadering om meldingen te bespreken van meer dan 100 verdachte of bevestigde gevallen in ten minste negen landen, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden en het VK , de VS, Canada en Australië.

Lees ook:   Medicijnproeven op weeskinderen en kinderen in instellingen

Tegen de tijd dat dit artikel gedrukt wordt, zullen het aantal getroffen landen en de totale caseload waarschijnlijk aanzienlijk hoger zijn. Het eerste geval in de VS werd gemeld op 18 mei 2022. Op 23 mei werden vermoedelijke gevallen van apenpokken gemeld in drie andere staten: New York, Florida en Utah  . in overeenstemming met het feit dat de gevallen geen ernstig risico voor het publiek vormden. President Joe Biden heeft verklaard dat strikte quarantaineprotocollen waarschijnlijk niet zullen worden geïmplementeerd in de VS. Hij heeft echter al een bestelling geplaatst van $ 119 miljoen voor een apenpokkenvaccin.

Lees verder! https://www.naturalblaze.com/2022/05/monkeypox-connection-to-covid-shots-who-global-power-grab.html

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button