...

28 januari 2022

 

COVID-immuniteit | Hoe uw lichaam COVID bestrijdt zonder vaccin

Iedereen heeft het over COVID-immuniteit. Deze video geeft je een overzicht van hoe COVID-immuniteit werkt. Ik laat zien hoe je lichaam vreemde vijanden zoals bacteriën, virussen en schimmels bestrijdt. In mijn video gebruik ik als voorbeeld het virus dat COVID-19, SARS-CoV-2 veroorzaakt. Dit laat zien hoe uw lichaam COVID bestrijdt zonder vaccin en COVID-immuniteit ontwikkelt.

Dr.Keith Moran MD, RCPSC, DABIM, RCS, NBE Biografie:

Ik ben een consulent in interne geneeskunde met speciale medische interesses in gastro-enterologie, cardiologie en echocardiografie. Ik ben een fulltime praktiserend arts op deze gebieden. Ik was een undergraduate aan de Universiteit van Toronto, Trinity College, waar ik een aantal beurzen ontving, waaronder een voor topstudenten aan het Trinity College. Ik ging naar de medische school aan de Universiteit van Toronto en studeerde af met een gouden medaille. Mijn stage heb ik afgerond aan de McMaster University in Hamilton, gevolgd door een residentie in interne geneeskunde aan de University of Western Ontario in Londen. Ik voltooide toen een fellowship in algemene interne geneeskunde aan de University of Western Ontario. Ik ben een actieve echocardiograaf die is gecertificeerd en opnieuw gecertificeerd door de National Board of Echocardiography. Ik ben gecertificeerd in cardiale echografie en heb een aantal cardiale echoscopisten opgeleid en volledig opgeleid. Ik ben de medisch directeur van mijn cardiologielaboratorium dat werd opgericht in 2001. Mijn laboratorium voert onder andere echocardiografie en stressechocardiografie uit. Ik behoud mijn certificering in de American Board of Internal Medicine.

#MedicinewithDrMoran

Lees ook:   Schijf van vijf voeding

Gerelateerde berichten