09 maart 2021

 

De wetenschapper deed aanbevelingen voor bescherming tegen coronavirus

De wetenschapper deed aanbevelingen voor bescherming tegen coronavirus

O QUE É CORONA VÍRUS? E COMO ESTÁ A SITUAÇÃO CORONA VIRUS NA CHINA? - YouTube
Er zijn een aantal aanbevelingen, waarmee burgers het risico op het krijgen van een nieuw type coronavirus aanzienlijk kunnen verminderen. Dit werd vandaag, 31 januari, aangekondigd door het hoofd van het onderzoekscentrum voor de preventie en behandeling van virale infecties Georgy Vikulov in de uitzending van een van de tv-kanalen.

“Je moet niet wegrennen. Je moet je houden aan de aanbevelingen die al bestaan. Masker-modus is gerechtvaardigd. Maar we moeten begrijpen dat maskers slechts twee uur kunnen besparen. Daarna werken ze niet meer. Dienovereenkomstig, dunne maskers, er zijn dergelijke gegevens, erg zwak Het masker moet uit vier lagen bestaan ​​en met een filter. Het is wenselijk dat het wordt geïmpregneerd, “legde de expert uit.

Burgers moeten ook regelmatig een antisepticum gebruiken voor handen en gadgets. Het virus, zoals de wetenschapper opmerkte, kan niet alleen door de luchtwegen doordringen, maar ook door de slijmvliezen, door onvoldoende thermisch verwerkte zeevruchten, door vlees. Daarom moet voedsel vóór gebruik goed worden gefrituurd of volgens een andere thermische methode worden verwerkt.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/society/1470931-Koronavirus/

Lees ook:   CDC Admits HALF of Tests are False Positives!

Gerelateerde berichten