25 oktober 2020

 

Vaccinatie schandaal in Italië

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccin-schandaal-in-italie-aan-het-licht/

De toppers zijn minder geleerd, dan wij zouden hopen, dat ze zouden moeten zijn!

Daar ligt een groot probleem!

-Het eerste vaccin dat ze grondig testten was Infanrix Hexa – een zes-in-één vaccin vervaardigd door GlaxoSmithKline (GSK) dat volgens opgave van deze fabrikant, de volgende antigenen zou dienen te bevatten: tetanus, difterie en pertussis-toxoïden; geïnactiveerde poliomyelitis virale stammen 1-2-3 en hepatitis B-oppervlakte-antigeen. Maar wat blijkt nu, bij deze eerste wetenschappelijke analyses..!? Het laboratorium van de onderzoeksgroep Corvelva VOND GEEN van deze antigenen in het vaccin, wat betekent dat er GEEN antilichamen tegen de bedoelde antigenen zullen worden aangemaakt.-

-Maar het verhaal is nog niet af.. Naast het feit dat er geen vaccin-antigenen werden gevonden, werden wel andere stoffen in dit vaccin aangetroffen..

  • sporen van 65 chemische kruisverontreinigingen van andere productielijnen;
  • chemische toxinen;
  • onherkenbare macromoleculen;
  • verschillende bacteriële peptiden die mogelijke allergenen zijn en in staat zijn om auto-immuunreacties te veroorzaken.-

-was schokkend; ze vonden geen van die antigenen! Ze vonden geen difterie tetanus of pertussis toxine; ze vonden geen sporen van Hep B oppervlakte-antigeen en ze vonden geen van de polio-virussen. Dus wat dat betekent is dat, als je in vaccins gelooft en dat wanneer je geïnjecteerd wordt, je deze anti-lichamen krijgt, die je moeten beschermen, als dat vaccin géén van deze anti-genen bevatte, om een beschermend antilichaam te ontwikkelen, ogenschijnlijk om je te beschermen, dan is het 100% alle risico en absoluut nul voordeel.-

Verplichte vaccins in EU??
En wat ze nu weer in de EU proberen te doen, om verplichte vaccins af te dwingen, tegen het afgeven van je paspoort, rijbewijs, misschien zelfs toegang tot je gezondheidszorgverzekering. En mensen ik zeg dit nu al minstens 10 jaar, en dit is hoe ze mandaten zouden kunnen realiseren. Dat is hoe ze dat zouden kunnen doen. Zelfs hier in de Verenigde Staten, met de verlenging van uw paspoorten en rijbewijzen, toegang tot uw verzekering Medicare Medicaid voordelen. Nu alleen maar om duidelijk te zijn: niks hiervan gebeurt nog hier in de VS, maar de basis wordt gelegd internationaal. En dat is waarom we uw steun nodig hebben. Daarom hebben we iedereen hier nodig om dit artikel te liken en te delen.

Lees ook:   Magnetron is ongezond!

Gerelateerde berichten