22 april 2021

 

Over Monsanto zaden

https://nl.wikipedia.org/wiki/Monsanto_(multinational)

Gewoon even lezen…Je snapt uberhaupt al niet dat zo’n bedrijf zoveel macht wilde uitoefenen.
Ja ik snap ze wel. Geld! Draait enkel om geld maar niet omdat het gezond en goed is.

Gezondheidsproblemen
De Committee of Research and Information on Genetic Engineering van de universiteiten van Caen en Rouen publiceerde in 2012 een onderzoek van Dr. Joël Spiroux de Vendômois1, François Roullier, Dr. Dominique Cellier en prof. Gilles-Eric Séralini met het alarmerende resultaat dat GGO-maïs ernstige gevolgen heeft voor de gezondheid.
Het onderzoeksteam volgde gedurende twee jaar 200 ratten opgedeeld in twee groepen: een controle groep en een testgroep die in drie werd verdeeld. De eerste subgroep kreeg de GGO-maïs Mon 810, Mon 863 en NK 603 te eten. Voor de tweede subgroep werd de GGO-maïs daarenboven bespoten met Roundup. De derde subgroep kreeg reguliere maïs bespoten met Roundup te eten. De toegediende maïs was niet exclusief, maar maakte deel uit van een evenwichtig dieet met ongeveer 11% maïs.
Alle ratten uit de testgroep kregen enorme tumoren en de sterfte lag veel hoger dan in de controlegroep.
Beide geslachten kregen in de drie subgroepen twee tot drie keer meer tumoren dan de controlegroep. Voor mannetjes lag de sterfte bij de groep die GGO-maïs te eten kreeg tot 5x hoger dan in de controlegroep. Voor vrouwtjes lag deze in alle drie de subgroepen twee tot drie keer hoger.

 

En dit artikel

https://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M111&ss=P716&l=NL

Onvoorstelbaar dat dit kan en mag! Maar als die mag, mag er zoveel meer met mensen die macht hebben en deze intens misbruiken.
Zoals Monsanto doet.

Lees ook:   Oude dingen van ooit niet zolang geleden nog. Msn

Gerelateerde berichten