web analytics
...

Oude vliegmachines – Chinese teksten beschrijven nauwkeurig het oppervlak van de maan in 2309 v.Chr

Er zijn veel verslagen over vluchten in de oude teksten van China, sommige zijn zelfs buitengewoon nauwkeurig. Eén beschreef de maan als “Desolaat, koud en glazig”. In het jaar 2309 v.Chr. besloot de ingenieur van keizer Yao naar de maan te gaan. De “hemelse vogel” gaf hem informatie over zijn reis.

Hij verkende de ruimte door de stroom van lichtgevende lucht” (de uitlaat van een vurige raket?). Maanrots? Is dat mogelijk? Zou de mens in vroegere tijden deze aarde hebben kunnen verlaten en naar de maan zijn gegaan? Was ruimtevaart een natuurlijke aanvulling op Zijn beschaving?

Zijn er aanwijzingen? Die zijn er inderdaad. Aanwijzingen voor de realiteit van oude ruimtevaart komen inderdaad uit ver van elkaar verwijderde delen van de wereld. Schriftelijke en mondelinge overlevering is wijdverbreid en, zo lijkt het, betrouwbaar. https://amzn.to/2AW4Hri

Lees ook:   Enorme anomalie in Antarctica... Er is iets GROOTS onder dit bevroren meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!