web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Genetische schijf Een mysterieus 6000 jaar oud artefact – Onze geschiedenis is NIET wat ons wordt verteld!

Van tijd tot tijd ontdekken archeologen iets dat niet past in het huidige begrip van de mensheid. We hebben de microscoop nog maar een paar eeuwen en genetisch onderzoek begon ongeveer 150 jaar geleden. Toen bij een opgraving in Zuid-Amerika een 6000 jaar oude stenen schijf werd gevonden met scènes die zich op microscopisch niveau afspelen, was dat in tegenspraak met dat geloof.

Het artefact wordt door archeologen algemeen als authentiek beschouwd. De aanname van authenticiteit is gebaseerd op de opgravingsgegevens van Luigi Pernier. Het artefact wordt de genetische schijf genoemd. Gemaakt van een harde basaltsteen genaamd lydite, het weegt ongeveer 2 kilogram (4 pond) en heeft een diameter van 22 centimeter (9 inch). Maar het zijn de symbolen die degenen die ze hebben gezien in verwarring hebben gebracht.

Lees ook:   De oude goden zijn teruggekeerd
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥