...

20 juni 2021

 

Ik had een droom…

I Have a Dream 2017 just got personal! For years I taught one of the most famous speeches and always focused on the speech itself. I realized the reason the speech is so amazing is because it is personal to each person that reads it and listens to it. Get your students to reflect with this awesome writing activity. Print and tech versions included! #Regram via @studyallknight

Ik had een droom
Ik zou ooit trouwen
Dat is nooit gebeurd
Gelukkig maar
Achteraf gezien
Anders was alles anders gegaan
En had macht
Overwonnen
Ik had een droom
Over liefde
Maar die liefde
Was nooit echt
Liefde was pijn
Verdriet
Ellende
Stelde niets voor,
voor hun
Misschien wel man eigen?
Ik was voorzichtig
Koos niet zomaar
iemand
Dacht ik
Ik was trouw aan mijn principes
Heb ik wat gemist?
Of was ik juist beschermd tegen erger?
Iemand toelaten in je leven
Is altijd een risico
Die je misschien beter niet kunt nemen
Ik kan dromen
Dromen die misschien beter zijn
Dan de realiteit
Heb ik dan iets verloren
Of gewonnen?

Lees ook:   De olifant

Gerelateerde berichten