...
Films en Muziek

Motel Bates 2

Bates Motel Wallpaper

Ik moet mijn respect betuigen voor een serie, zo geniaal!
Ben nu elke avond het bingwatchen… tot ie voorbij is…maar…wow!
Hoe geniaal die acteurs spelen, de emotie, ergens humor ook nog.
Ik heb zelden een serie gezien van dit kaliber en ik weet hoe het afloopt, want ik zag een trailer van helaas het laatste seizoen….
Maar ondanks dat het is echt de moeite waard!

De moeder speelt geweldig als Norma en haar zoon Norman, ik sta soms versteld hoe hij bepaalde trekken laat zien op zijn gezicht om aan te geven wat hij denkt of hoe hij daarmee een karaktertrekje laat zien.
Het is echt knap…! Het is een fascinerende serie, bizar, absurd, vreemd, maar toch ook weer zie je de liefde voor elkaar, en als je het hebt over een symbiotische relatie dat hebben deze moeder en zoon zeker hahahaha!
Brrrrr… creepy maar goed.

Ik zou zeggen serieus, een 10!
Ga de serie kijken als je dat nog niet hebt gedaan.
Ik kijk de hele dag al uit  naar de avond om die serie te gaan kijken.

Lees ook:   Even The Troops Are Waking Up

Gerelateerde artikelen

Back to top button