22 april 2021

 

Bates Motel op Netflix

Na een tragische gebeurtenis besluit Norma Bates (Vera Farmiga) een motel aan te schaffen in het stadje White Pine Bay waar zij met haar zoon Norman (Freddie Highmore) naar toe trekt. Norman raakt op zijn eerste schooldag bevriend met een groepje schoolmeisjes en maken hij en zijn moeder dezelfde dag nog kennis met de vorige eigenaar van het motel, die zijn eigendom terug komt eisen…

 

Best een bizarre serie, die ik toch wel leuk vind ergens.
Ben nog maar bezig met seizoen 1…
Maar het gaat over een vreemd gezin… En ze maken van alles mee, hele rare dingen.
Echt een gedoe zeg maar.

Nou goed ik zocht dus een trailer, kom ik uit bij seizoen 4…
Ik weet niet of ik de serie nog wel verder wil kijken…
omg via Angel-Wings Gewoon gestoord…. echt sick! En dat begint dan wel oké?
Je snapt het niet hé? wmpl sad via Angel-Wings

 

 

Lees ook:   Limp Bizkit - Behind Blue Eyes

Gerelateerde berichten