web analytics
11:11 Dubbele getallen
Erich von DanikenEgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Erich von Däniken Total – Multi Media Lecture

Erich von Däniken. Twee en een half millennia geleden schreef de Griekse historicus Herodotus dat er een meer was onder de grote piramide van Gizeh en dat er een sarcofaag in zat. Onmogelijk! De experts zeiden. Erich von Däniken (EvD) fotografeerde het meer met de sarcofaag. Dezelfde Herodotus beweerde ook dat de priesters in Egypte hem vertelden dat de goden 11.340 jaar geleden op aarde waren. Allemaal onzin? Waar zijn de vermiste farao’s zoals vermeld door de Egyptische historicus Manetho? Vraagt ​​EvD en hij laat met indrukwekkende foto’s zien dat er enorme megalithische bouwwerken in Egypte zijn die ouder zijn dan de conventionele Egyptologie toestaat.

We stellen ons mensen uit het stenen tijdperk voor als jagers en bessenverzamelaars met hun vacht. Iets is niet goed hier! EvD beargumenteert en demonstreert het met systemen uit het stenen tijdperk, die kennis van hoge geometrie en technologie vereisen. Waar kwamen de plannen voor de machtige gebouwen in New-Grange, Stonehenge of Frans Bretagne vandaan? Wie had duizenden jaren geleden de astronomische kennis? Welke precisiegereedschappen werden gebruikt om diorietgesteente te hakken in de hooglanden van Bolivia? EvD neemt een allround staking uit het fonds van haar archief. De grafplaat uit Palenque in Mexico – verkeerd geïnterpreteerd door experts. De vlakte van Nazca in Peru met de kilometerslange lijnen in het woestijnzand

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥