web analytics
...

Beleid regering en overeenkomst tweede wereldoorlog

120014992 162606005524925 6743171032770885993 o.jpg? nc cat=105& nc sid=730e14& nc ohc=kvqqfJcPRFsAX tvwii& nc ht=scontent amt2 1 via Angel-Wings119942526 162607302191462 1965610993954413052 n.jpg? nc cat=106& nc sid=730e14& nc ohc=y2pXZd1 vnEAX8XUDi & nc ht=scontent amt2 1 via Angel-Wings
Toen ik maanden geleden de vergelijking maakte tussen het beleid van onze regering en de tweede wereldoorlog waren veel mensen boos.
Waar haalde ik het lef vandaan om zo’ n vergelijking te maken?
Als ik die vergelijking maak dan heb ik het niet over de 6 miljoen Joden, zigeuners en homo’s die in de gaskamers zijn vermoord.
Wel heb ik het dan over het misbruik maken van macht, over het verdelen van de bevolking, over de spoedwet die niets anders is dan een machtigingswet waarmee het parlement buiten spel wordt gezet en over het wegzetten en het shamen en blamen van bepaalde groepen.
Kijk en huiver hoe het Karel de Grote College in Nijmegen een eigen ”David Ster” invoerde om kinderen die geen mondkapje willen dragen te kunnen herkennen.
Op sommigen scholen is de mondkapjesplicht al ingevoerd. Dat terwijl de cijfers aantonen dat jongeren niet of nauwelijks iets merken van Covid19 (enkele uitzonderingen daargelaten). Daarnaast tonen veel onderzoeken aan dat het dragen van mondkapjes erg schadelijk kan zijn voor de fysieke en geestelijke gezondheid.
Die kinderen die geen mondkapje willen dragen moeten vaak langs de muren lopen naar de andere lokalen en kantine. Dit om zover mogelijk van de andere kinderen te blijven die wel gehoorzaam een mondkapje dragen.
Voordat je commentaar geeft, weet waar dan ik vandaan kom. In 40-45 werden 21 familieleden vermoord. In Auschwitz, Birkenau, Monowitz en Sobibor. Ooms, tantes, neefjes, nichtjes. De jongste was 1 jaar jong. Dit waren broers, schoonzussen, neefjes en nichtjes van mijn oma die de oorlog maar net overleefde. Zij kon er vanuit haar pijn na de oorlog niet meer over praten. Ik kies ervoor om mij het zwijgen niet op te laten leggen.
Als je opgroeit met dit besef dan gaan al je alarmbellen aan bij alles wat ook maar enige vergelijking vertoont met het beleid dat destijds leidde tot deze massamoord.
Dit beleid is niet het beleid van 1 persoon of enkele personen. Het is het beleid dat wordt uitgevoerd door een ieder die meewerkt en ervoor kiest te zwijgen. Net als toen.
Weet dat je als directeur van een school of als docent altijd een keuze hebt!
Weet dat je als ouder een keuze hebt om hier wel of niet aan mee te werken.
Weet dat je als scholier een keuze hebt!
En aan als die jongeren, die nu hun schouders ophalen en denken ‘doe niet zo moeilijk, het is maar een mondkapje’, wil ik het volgende zeggen: Iedere volwassene die opstaat tegen dit beleid doet dit vooral met maar 1 doel: Voor jullie!
Ik zou zeggen; schrijf deze school een brief en laat weten wat je ervan denkt:
Contactgegevens
Adres:
Wilhelminasingel 15
6524 AJ Nijmegen
Telefoon:
Algemeen: 024 – 3820460
Absentie: 024 – 3820462 (24/7 bereikbaar)
Fax: 024 – 3820461
E-mail:
Stage-info: [email protected]

Misselijkmakend dat een school kinderen een button opplakt en in feite deze kinderen wegzet als diegenen die fout zijn.
Zichtbaar!
Je vorige levens trauma’s zouden gaan opspelen… omg…

Lees ook:   De reden waarom zij bezuinigen is geen crisis!

Ik heb hier geen woorden voor.
Het is te erg allemaal.


Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button