web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceReincarnatie

Het kiezen van onze ouders

Het kiezen van onze ouders

“Gij hebt mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren.” -John 15:16

Why Souls Don’t Reincarnate Right Away:

Reïncarnatie is een van de meest gestelde vragen over de vraag of we kiezen voor onze ouders, en zo ja, waarom? Het antwoord, dat is natuurlijk, ja, het gebeurt om licht te werpen op het concept van karma.

We kiezen onze ouders. Toch is het niet alleen dat we de ouders, maar de levensstijl, omstandigheden en de persoonlijkheden selecteren die een bepaalde ervaring biedt in een bepaalde familie. Er kunnen vele  ouders zijn die aantrekkelijk zijn voor de binnenkomende entiteit, en het is alleen met de hulp van de (gidsen) engelen die de juiste ouders kiezen die dan zijn uitverkoren. Hoewel we soms helemaal niet tevreden zijn onze ouders toch is dit de beste manier om te komen tot onze  karmische behoeften van onze ziel bij deze ouders.

Engelen zijn in staat om toegang te krijgen tot de Akasha-verslagen en informatie te krijgen van een entiteit over zijn haar verleden Daden, Intenties en ervaringen. Wanneer het de beurt is van de ziel om weer in een fysiek lichaam te komen. Moet de entiteit worden geboren bv bij  een alleenstaande moeder? Moeten er twee toegewijde, liefhebbende ouders zijn?

De mogelijkheden worden zorgvuldig toegelicht aan de entiteit. Een leven van karma kan eenvoudig, met comfort en welvaart zijn, maar dit kan weinig kans of uitdaging voor de groei bieden. Een levenspad van een zwaarder karma is echter moeilijk, en gaat dan in een versneld tempo.

Geboren in armoede bij een alleenstaande moeder,bijvoorbeeld, kan duiden op een vorig leven waarin men erg egocentrisch was.
Er kan een lichamelijke handicap, zoals een kort been ,kan helpen bij het karma van een vorig leven als soldaat waarbij de entiteit plezier had in het verminken en doden van slachtoffers. Het probleem met deze ziel dat hij misschien iemand niet gedood heeft, maar met zijn houding leek te genieten van het lijden van anderen. Dit is niet in overeenstemming  met de universele wet van liefde en mededogen. Omdat op het moment van zijn dood de entiteit nog steeds niet geleerd heeft van enig mededogen of genade, wordt dit beschouwd als onvoltooid karma.

Lees ook:   De reïncarnatiezaak van Julius Caesar | Vladimir Poetin

Terwijl de engelen via inzichten van  de Akasha kronieken geduldig uitleggen waarom de ziel dit nodig heeft om een leven te leiden zonder enige vorm van luxe, zal de ziel protesteren.  Dit zou … een reden kunnen zijn waarom zoveel baby’s huilend geboren worden.

Voor de geboorte ervaring betreden, verlaten of bezoeken vele zielen  de zich ontwikkelende embryo of de foetus. Deze zielen komen en gaan en dit kan tot zes maanden plaatsvinden na de geboorte. Soms gebeurt het dat een ziel de embryo bij de conceptie zal betreden en daar voor een mensenleven lang verblijft. Bij andere gelegenheden, zal er soms geen ziel in de foetus komen, omdat men niet in staat om de ervaring of trillingsniveau, dat verenigbaar is met zijn behoeften, te vinden.Wanneer dit ook niet samenvalt met de ouders die nodig zijn voor die bepaalde karmische ervaring, kan een doodgeboorte of miskraam (of abortus) optreden.

 

Many of us carry amazing spiritual gifts from past lives and brought here to Earth from other states of existence. Your mind doesn't need to understand how to use them, it needs to let go and allow your soul and intuition to guide it. - From Find Your Inner Peace and Motivation, FB:

Een ziel moet geboren worden, op het juiste moment, in aanvulling op de ouders en geboren op de juiste plaats. Kun je het kosmische werk dat betrokken is bij een uitdaging als dit voorstellen? Wanneer een entiteit neemt zijn eerste adem,  is het geprogrammeerd voor het leven,  met een rooster dat bij hem blijft voor dat hele leven. Dit rooster geeft aan welke lessen de ziel moet leren en in welke mate. Dit patroon is te lezen in de aura of het elektrisch veld van het individu. Sinds astrologische patronen alle -verleden, heden en toekomst- karmische Indicaties bevatten, is het essentieel dat de persoon precies geboren worden op het juiste moment in de tijd, en bij de juiste ouders.

Lees ook:   Vorige levens van Marianne Notschaele

Sommige ouders moeten de ervaring hebben van het opvoeden van kinderen die bij een andere ouder geboren zijn,  misschien wel met de afweging van het op geven van een eigen kind op een ander tijdstip. Zo ook kan de biologische moeder of een aflossing wel een  hartverscheurende ervaring nog hebben, met misschien wel waargenomen onverschilligheid met het leven, nog steeds  verdriet koesteren over of een aanverwante ervaring.

Binnenkomende zielen opgegeven door de moeder hebben een cut-off van een van de meest belangrijke banden van een persoon kan hebben ervaren. In een andere incarnatie ze niet de band van het moederschap kan zijn gewaardeerd, of het kan hebben misbruikt, afgewezen, of gewoon onder-gewaardeerd, of kan een kind dat naar links of gewond zijn ouders zijn geweest. Hebben gedaan het te verwerpen in een ander leven ze nu hebben om de afwijzing ervaren om volledig te begrijpen dat dit niet Gods plan.

I believe this is why our truest friends are exactly that, "true" is a connection of souls:

Aan de andere kant, is de adoptiemoeder in deze incarnatie wanhopig op zoek naar de moeder tevredenheid.Nadat we niet in geslaagd bij natuurlijke conceptie, mogelijk als gevolg van het niet in de appreciatie van de zegeningen van het moederschap, wordt ze nu in de gelegenheid van het hebben van een kind.

Wanneer een draagmoeder weigert te laten gaan van haar kind soms haar ziel geheugen wordt getornd, en terwijl het waar is dat ze verzaken op de belofte van een contractuele overeenkomst, soms de natuur kan niet worden genegeerd. Zoals in het geval van onvruchtbaarheid, natuur worden behandeld eerlijk. De Universele plan kan worden dat de natuurlijke kind blijft bij de natuurlijke moeder. God kan niet om contracten waarbij een baby betreft.

Lees ook:   Reïncarnatie youtube

 

Past Lives Reincarnation - It is believed that lessons were learned in past lives that inspire fears and aspirations in this life, for instance if one is afraid of heights then it's possible that they died after a fall. If someone is inclined towards medicine, they might have been a healer in a past life. There are also those that believe that karma is a key player in past lives and what we might have done in a past life is key to how we live this one.:

De moeder ziel geheugen of de Akasha record, kunnen worden aangeraakt als ze het  kind voor de eerste keer zien, of het schopt in haar schoot en ze beseft dat het behoort tot haar. Veel van de bij de draagmoeder relatie vaders hebben zich bedrogen gevoeld, en hebben gevochten op leven en dood om hun kinderen, die vaak afkomstig zijn uit hun zaad te krijgen. Zo’n vader kan ook in zijn ziel het geheugen van de ervaring van de afwijzing van een inkomend kind, of andere manier niet aan de band van het vaderschap  waarderen.

Fragmenten uit het boek Waarom ben ik hier? Een onthullende Guide to Keller met uw doel en de potentiële door Joyce Elaine J. Keller

“Your soul never incarnates completely. While you’re in a body you also exist in higher dimensions. Reaching beyond the physical self is what the spiritual search is about.” ~ The Afterlife of Billy Fingers:

Bron https://www.edgarcayce.org/about-us/blog/blog-posts/choosing-our-parents?

Vertaald via google…pffffffffff

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien