web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Corona & Virussen

COVID vaccin bevat levensvorm

COVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt “Het Ding” in Pfizer Comirnaty injectie

‘en andere vreemde COVID vaccinlevensvorm is ontdekt onder de microscoop, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski. In zijn video presentatie, noemt hij het “het ding.” Hij vond het in de Pfizer Comirnaty vaccin injectie, in 1 van de 3 flesjes die hij bestudeerde. Dr. Zalewski’s ontdekking komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha en Dr. John B.) die ook ontdekten dat het COVID vaccin allerlei twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoudsstoffen bevat – grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfbewegende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelf-assemblerende cirkelvormige structuren’

is het een soort synthetisch wezen met tentakels

Hij gelooft dat “het ding” zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van de mensen, waarbij hij opmerkte:

“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben … Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? Een wezen dat in eieren wordt gelegd in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de omgeving kan er een soort signaal zijn waardoor dat wezen is gaan leven. Net zoals dennenappelzaadjes niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt datzelfde “dat ding” zich niet te bewegen. Het kan sluimeren/slapen… ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

https://www.frontnieuws.com/pfizer-injectie-inhoud-la-quinta-columna-bevestigt-bevindingen-van-poolse-wetenschapper-en-dr-carrie-madej/

 

Het COVID vaccin is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

https://www.frontnieuws.com/covid-vaccin-levensvorm-poolse-dokter-vindt-het-ding-in-pfizer-comirnaty-injectie/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥