web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNWeer

China. Storm van de eeuw en gigantische hagelstenen treffen Jiangxi

Op de avond van 29 maart troffen een plotselinge sterke wind en storm Nanchang, in de provincie Jiangxi. Op bewakingsbeelden van de woning van een bewoner werd het angstaanjagende moment vastgelegd waarop de wind door de ramen blies. In de video zat een kind alleen tv te kijken in de woonkamer en de moeder was net een andere kamer binnengelopen, toen plotseling de harde wind de kamerhoge ramen naar beneden sloeg. Gelukkig wist het kind schade te voorkomen door op de grond te gaan liggen. De doodsbange moeder greep het kind snel vast en vluchtte de chaos uit.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥