web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

De klimaatvreters: het was heter in 1976!

AL weken wordt ons verteld dat de warme zomer van dit jaar te wijten is aan klimaatverandering.

Justin Rowlatt van de BBC was heel duidelijk: ‘We weten wat hierachter zit – de uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt door onze verbranding van fossiele brandstoffen zoals steenkool en gas’, een bericht dat via de media werd versterkt en aangewakkerd door het Met Office, die opgetogen was in hun rode waarschuwingen en waarschuwingen voor de volksgezondheid.

Het was niet alleen de hitte. Het  Met Office  beweerde dat de droogte van deze zomer een voorbode is van de toekomst die we zouden kunnen verwachten, kundig geholpen door frauduleus misleidende beelden van ‘opgedroogde reservoirs’ op  BBC News .

Zoals velen van ons al die tijd vermoedden, was de zomer van 2022 helemaal geen recordbreker, en dat het in 1976 veel heter was, zoals de Central England Temperature Series duidelijk maakt:
de81c542b4e072eed8dd35abdc90b3ec AnGel-WinGs.nl

https://www.metoffice.gov.uk/hadobs/hadcet/data/meantemp_seasonal_totals.txt

Het was inderdaad heter in 1826 en 2018, en deze zomer was niet heter dan 1995 en 2006.

U herinnert zich misschien hoe de BBC het in juli als  haar plicht voelde om iedereen de les te lezen die erop durfde te wijzen dat de hittegolf in 1976 veel intenser was. Volgens de BBC verspreidden klimaatsceptici een ‘misleidende vergelijking’.

Misschien moeten we dankbaar zijn dat we niet langer de uitzonderlijk koude zomers lijken te krijgen die in de Victoriaanse tijd gebruikelijk waren. Jaren als 1879, door  het  tijdschrift  Countryfile omschreven als ‘het rampzalig natte jaar 1879, toen in november nog wat gewassen niet werden gemaaid’.

Lees ook eens:   Leraren dringen er bij de regering op aan scholen opnieuw te openen voordat leerlingen leren zelf na te denken

En de droogte? Deze zomer werd de zesde droogste ooit. De droogste was 1995, gevolgd door 1976, 1869, 1983 en 1887. Droge zomers komen af ​​en toe voor in Engeland, en klimaatverandering heeft er helemaal niets mee te maken.

5206fcc62ee7bab4c8ea2ff51d514889 AnGel-WinGs.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥