web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Het dimmen van de zon, volledige documentaire over klimaattechniek (geo-engineering)

GeoeongineeringWatch.org is verheugd om de release aan te kondigen van onze baanbrekende documentaire die afdoende het bestaan ​​van wereldwijde klimaattechnische operaties blootlegt. Wereldwijde klimaattechnische operaties zijn een realiteit. Atmosferische deeltjestests uitgevoerd door GeoengineeringWatch.org hebben nu bewezen dat de slepende, zich verspreidende straalvliegtuigsporen, die zo vaak zichtbaar zijn in onze lucht, niet alleen condensatie zijn, zoals ons officieel is verteld. Meer dan 75 jaar geleden legden wereldmachten de planeet en de bevolking vast aan een klimaattechnisch experiment waarvan geen terugkeer mogelijk is. Het opzettelijk dimmen van direct zonlicht door verspreide deeltjes uit het vliegtuig, een vorm van beperking van de opwarming van de aarde die bekend staat als “Beheer van zonnestraling”, heeft en veroorzaakt catastrofale schade aan de levensondersteunende systemen van de planeet. De zeer giftige gevolgen van de aan de gang zijnde geo-engineeringactiviteiten brengen ook onkwantificeerbare schade toe aan de menselijke gezondheid. Waarom maken wetenschappers of officiële bronnen de lopende klimaattechnische operaties niet bekend? Wie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze programma’s? Wat zijn de gevolgen als de operaties voor geo-engineering / beheer van zonnestraling worden voortgezet? De Dimming-documentaire geeft antwoord op deze vragen en nog veel meer. Bedankt voor het bekijken van en het informeren van anderen over de release van The Dimming-film. Ze zijn allemaal nodig in de kritieke strijd om de bevolking wakker te schudden voor wat komen gaat, we moeten ervoor zorgen dat elke dag telt.

 

Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org heeft eindelijk zijn langverwachte lange documentaire The Dimming uitgebracht .

Zoals alles wat Dane en zijn team doen, is deze nieuwe documentaire een stuk beter. Met commentaar van een overvloed aan vooraanstaande anti-geo-engineering activisten, behandelt het meesterlijk vele aspecten van de operaties van vandaag. Het snijdt en snijdt de verraderlijke beweringen (meestal gemaakt door de shills) dat de lijnen in de lucht onschadelijke condensatiesporen zijn. Het verklaart behendig en effectief de manipulatie van atmosferische deeltjes met elektromagnetische energie. Het legt de desinformatie-tactieken van de reguliere media bloot. Het verzamelt het uitgebreide bewijs dat bewijst dat de verschrikkelijke bosbranden de laatste tijd een direct gevolg zijn van massaal sproeien vanuit de lucht.

Lees ook:   EU rolt criminele paardenvleesbende op

In het bijzonder richt de film zich op biologische effecten. Weet je, het studiegebied dat het belangrijkste is en daarom ronduit genegeerd door de geo-ingenieurs. De meest uitgebreide discussies hier draaien om de menselijke gezondheidseffecten van blootstelling aan aluminium. Als dit onderwerp nieuw voor je is, is gebleken dat aluminium het meest voorkomende bestanddeel is van de huidige geo-engineering-sprays, en wat denk je? Het is echt slecht voor ons – vooral aluminium nanodeeltjes . De film laat ook zien hoe de combinatie van aluminium in ons lichaam en onze blootstelling aan schadelijke elektromagnetische energie (zoals die geproduceerd door 5G-celtorens) hier een nieuwe laag van schadelijke complexiteit toevoegt.

Het middelpunt van de film is de documentatie van de verzameling en analyse van deeltjesmonsters die tijdens de vlucht zijn genomen. Dane en zijn team waren in staat om op hoogte luchtmonsters te verzamelen en de monsters vervolgens professioneel te laten analyseren. Het hele proces wordt gedetailleerd in de film. Monsters worden al vele jaren op grondniveau verzameld, maar deze luchtmonsters elimineren de mogelijkheid van besmetting. Zoals te verwachten was, bleek de verspreide deeltjes die op hoogte werden verzameld, te bestaan ​​uit dezelfde elementen die voorkomen in monsters die op grondniveau zijn verzameld.

Kortom, The Dimming is een must see. De kern is een oproep tot actie tegen iets dat al het leven op deze planeet bedreigt. Het laatste segment is bijzonder roerend. We hebben een geweldig huis, mensen. Het is jammer dat het krachtig verdedigen ervan niet iets is dat de meeste mensen doen. Aangezien we onze prioriteiten recht hebben, moeten wij degenen zijn die de kwestie blijven aandringen. Dank je.

New Feature-Length Geoengineering Documentary: The Dimming

 

Lees ook:   Hamas bedankte Kiev voor het verkopen van NAVO-wapens om Israël aan te vallen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥