Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNAngelWingsPolitiek-Elite

App voor hooikoorts

Pollennieuws…

Wat goed is aan deze app is dat het dus bijhoudt wanneer je het meest last hebt van hooikoorts.

Door middel van een jaargrafiek.

Ik heb bv erg veel last in Februari, Juni en September… Bizar wel in september.
Maar goed, soms begint de hooikoorts al in december!
Januari idem.

Moet zeggen afgelopen dagen was het echt extreem… tranende ogen van hier tot Tokio. (Leuk als je nieuwe mascara waterproof schijnt te zijn, maar bij warm water dus eraf gaat, goh zijn tranen koud ehm nee niet! Bedankt nog hé L’oreal! Tsss loop je voor lulla…)

Maar goed ik vind de app een aanrader, omdat je dus kunt zien wanneer je vaker last hebt van hooikoorts en dat is dus niet elke dag en week, dus de tabletjes zijn dan ook niet nodig.

Ik neem ze alleen in als ik extreem last heb van hooikoorts en heb in totaal dit jaar nog geen strip opgemaakt! (21 tabletten!)
🙂
Geweldig, soms neem ik ook maar halve tabletjes…het werkt net zo goed.

Mits goede tabletten, ik heb zyrtec en die zijn best duur.

In ons land althans.
Afgelopen twee dagen extreem slaperig… misschien omdat er veel vocht in de lucht is dus dat kan ook nog van invloed zijn…?
Ze hebben weer flink gras zitten maaien en die geur ben ik dus allergisch voor…(HULPgeur van gras om de omgeving te waarschuwen..serieus! Is wetenschappelijk onderzocht) hoewel als ik nu buiten de geur inlcu regen waarneem denk ik; dit is geen septembernacht…eerder een warme zomernacht, alsof men het weer manipuleert zeg maar…
Maar ik ben dan al jaren een overtuigd chemtrail believer… En ja,… dat heb ik al flink onderzocht, dus niets verbaast mij meer. Geloof niet zomaar in iets…

Lees ook:   Paardenvlees of Rundvlees het verschil

Van nachtelijke fluitende birds, 2 jaar geleden bv…tot niets meer, zelfs overdag niet… vreemd gewoon! Maar tzt zal men inzien dat men inderdaad bezig is ons klimaat te beïnvloeden met opzet…maar dat is al jaren aan de gang…

Ik ben me altijd goed bewust geweest van mijn omgeving en ben dus erg bewust en weet echt wel hoe de lucht ruikt in de zomer of in de herfst lente of winter…!

Gisteren en  vandaag was het bv absurd koud!!!! Plots vergeet niet dat het een week geleden 30 graden was…!

Zag overigens dat veel meer mensen last hadden vandaag van hun ogen en slaperig waren… apart wel.
Men zou dat eens globaal moeten meten… Alle mensen moeten eigenlijk dagelijks noteren hoe zij zich voelen.

En dan zou men dat moeten samenvatten ivm storm en regen en chemtrails etc etc…

https://pollennieuws.nl/?tag=app

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button