29 oktober 2020

 

Chemische wolk voor Engelse Kust… chemtrailwolk?

150 mensen naar ziekenhuis door ‘chemische nevel’ Engelse kust

De politie van Sussex waarschuwde mensen gisteren op twitter voor de nevel. © Politie Sussex

In ziekenhuizen zijn ongeveer 150 mensen behandeld vanwege een soort chemische nevel die kustplaatsen in Zuid-Engeland teistert. Het gaat vooral om bezoekers van het strand en de kliffen in de buurt van Birling Gap.

Artsen kregen gisteravond en vannacht meldingen van mensen die klaagden over irritaties van ogen en keel. De onbekende stof had vanuit zee de kust van het graafschap East Sussex bereikt. De politie heeft de oorzaak van de chemische wolk nog niet kunnen achterhalen.

Bezoekers van de kust zagen de wolk ’s middags al vanuit zee komen aandrijven. Honderden mensen zijn door hulpverleners geëvacueerd, de lokale overheid riep mensen op om hun ramen en deuren te sluiten.

‘Gewoon mist’
Volgens The Guardian dachten de strandgangers dat het om een gewone mistbank ging. Een verslaggever van de krant, Ian Cobain, was toevallig met zijn vrouw aan het wandelen in het gebied. “We zagen een dikke mistwolk boven de kust, bij de kliffen, maar we gingen er vanuit dat het gewoon mist was.”

-Fantastic work by all the hard pressed services/NHS today, a credit to us all, shame your pay packet doesn’t reflect this!!!!!

Even later voelden Ian Cobain en zijn vrouw hun ogen prikken en tranen. “Mijn ogen werden heel gevoelig voor licht. Pas toen we op de terugweg in de auto de radio aanzetten, snapten mijn vrouw en ik wat er aan de hand was.”

Lees ook:   Code geel enzo...

Er is niemand ernstig gewond geraakt.

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/150-mensen-naar-ziekenhuis-door-chemische-nevel-engelse-kust


Bekijk meer video’s van VTM NIEUWS op nieuws.vtm.be

Geplaatst door Angela Francia op woensdag 23 augustus 2017

Wat zou dat nu kunnen zijn?

Nou ja een foute chemische menging van chemtrails bv.
We kennen nu wel de bizarre moderne wolkjes dus…waarom kan dat dan niet?
Tuurlijk kan dat.
En mocht het zo zijn zou niemand het toegeven natuurlijk.

Gerelateerde berichten