14 april 2021

 

Over de vreemde geluiden in de lucht nogmaals…

UpdateJanuari 2016:

België

Singapore

Until now, the strange noise has been detected and heard in the US, Canada, Australia, Russia, Germany, and other several countries despite the minimal hype.

6 januari 2016
Marokko

Engeland 12-01-2016

Duitsland STRANGE SOUNDS GERMANY 2016 HAARP SOUND ??
recorded in january 2016 (original footage).
Hier hoor je een ondertoon van radiogolven oid…?
0.33

2013:

UFO 2013 – Strange Sounds, Trumpets of the Gods

Zelfs in Alaska hoorde men dit vreemde geluid, dus wereldwijd!

https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2016/01/12/this-new-darpa-chip-could-give-u-s-a-leg-up-in-electronic-warfare/

In het oosten van Oekraïne, regeringstroepen hebben een reeks van conventionele bedreigingen worden geconfronteerd. Snipers, artillerie en mitrailleurvuur ​​een paar te noemen. Op de top van dat, de Oekraïense troepen hebben ook te kampen met elektronische oorlogsvoering. De separatisten, goed bevoorraad en getraind door Rusland, hebben de mogelijkheid om jam drones en communicatie – slagveld operaties ernstig belemmeren om hun tegenstander.

Wat er gebeurt in de Oekraïne heeft grote gevolgen voor de toekomst van de Amerikaanse oorlogsvoering. Rusland en China, zowel gezien als “bijna-peer” tegenstanders, hebben robuuste elektronische oorlogsvoering mogelijkheden. En terwijl de VS probeert om zijn elektronische oorlogsvoering suite uit te breiden, het is langzaam gaan als gevolg van budgettaire beperkingen en een krimpende militaire.

[Infanterie revisie: Hoe nieuwe experimenten DARPA grond oorlogsvoering kon schudden]

Voer een nieuwe chip van de Defense Advanced Research Projects Agency dat het Amerikaanse leger zouden geven een broodnodige impuls als het gaat om werken in een gevecht omgeving waar communicatie en radar kunnen worden geblokkeerd door de vijand. Deze chip – een “uitzonderlijk snelle analoog-naar-digitaalomzetter,” bekend als ADC – zou US apparatuur die werkt op het elektromagnetische spectrum (radio, radar, etc) profiteren door het verhogen van de mogelijkheid om delen van het elektromagnetische spectrum te verwerken bij een drastisch hoger tarief dan de huidige jamming en anti-jamming-apparatuur.

Van DARPA’s vrijlating op de chip:

ADCs vandaag echter alleen procesdata binnen een beperkt deel van het spectrum op een bepaald moment. Als gevolg daarvan kunnen zij tijdelijk kritische informatie over radar, jamming, communicatie en andere potentieel problematische EM signalen over het hoofd. Arrays DARPA’s bij Commercial Tijdschema-programma (ACT) gericht deze uitdaging door de ontwikkeling van een ADC met een verwerkingssnelheid bijna tien keer die van commercieel verkrijgbare, state-of-the-art alternatieven. Door gebruik te maken van deze hogere snelheid, kan de resulterende ADC analyseren van gegevens uit over een veel breder spectrum bereik, waardoor DoD systemen beter te functioneren in drukke spectrum bands en om sneller te reageren op-spectrum gebaseerde bedreigingen.

[Kan het gebruik Navy parasailen aan het toezicht te verbeteren? DARPA denkt dus]

Volgens DARPA, het enige probleem bij de chip is de hoeveelheid kracht en verwerkingssnelheid nodig om te kunnen functioneren. Om het probleem te verhelpen, is DARPA werken met het bedrijf GLOBALFOUNDRIES om een ​​kleinere processor die minder stroom verbruikt, maar is nog steeds in staat om de voor de chip te werken gegevens berekenen creëren.

Lees ook:   Vaccinaties griep etc?

 

-14-01-2016


‘NASA Space Recordings Of Earth’

Our Universe Is Not Silent~
Although space is a vacuum, this does not mean there is no sound in space.
Sound does exist as electromagnetic vibrations.
The specially designed instruments on board the Voyager and other probes, picked up and recorded these vibrations, all within the range of human hearing (20-20,000 cycles per second).

Wat is het nou?

Op 30 maart 2010 is het voor het eerst gelukt om de LHC op volle snelheid 2 stralen protonen op elkaar te laten botsen met een totale energie van 7 TeV (7 biljoen elektronvolt).
Op 22 september 2011 werd Einsteins relativiteitstheorie in de onzekerheid gesteld. Bij het CNGS-experiment, waarbij vanuit de LHC een neutrinobundel werd afgevuurd die 730 kilometer verderop in Gran Sasso (Italië) werd gemeten, leken de gegevens erop te wijzen dat de deeltjes sneller waren dan het licht. Omdat men geen fout in het eigen onderzoek kon vinden, verzocht men collega-onderzoekers uit de VS en Japan het experiment te herhalen.
Medio februari 2012 vonden wetenschappers toch een fout, namelijk in de apparatuur die gebruikt werd om de snelheid van neutrino’s te meten. Een fout in de aansluiting van een gps-systeem lag aan de basis van de onwaarschijnlijk hoge meetwaarden.[1] [2]
Ontdekking van het higgsboson[bewerken]
Op 13 december 2011 maakte CERN bekend dat ze in de meetresultaten van het Large Hadron Collider(LHC) aanwijzingen hadden gevonden dat er een nieuw deeltje, mogelijk het higgsboson, bestaat. Het boson werd met waarschijnlijkheid 2,3 σ (97%) waargenomen door de ATLAS- en CMS-detectoren van de Large Hadron Collider.
Op 4 juli 2012 werd officieel aangekondigd dat er een nieuw deeltje (met een heeltallige spin ongelijk aan 1 en daarom mogelijk het higgsdeeltje) gevonden was.[3] De massa is 125,3 (±0,6) GeV/c² met een waarschijnlijkheid van 4,9 σ.[3] Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of dit deeltje inderdaad het (lichtste) higgsboson is of een ander nieuw deeltje: een ander nieuw fundamenteel deeltje of (meer waarschijnlijk) een nieuw samengesteld deeltje.[4] Dit is een van de belangrijkste ontdekkingen die gemaakt zijn door de Large Hadron Collider.
Opnieuw ingebruikname[bewerken]
Na twee jaar stil te hebben gelegen werd op 5 april 2015 de deeltjesversneller weer opgestart. De LHC werd gerepareerd en verbeterd om zodoende de energiecapaciteit te kunnen verhogen.[5][6]

https://nl.wikipedia.org/wiki/CERN

Geluiden begonnen rond 2011…

Gerelateerde berichten