web analytics
...

Geschreven door buitenaardse wezens: het mysterie van het Urantia-boek

Onder de ontelbare duizenden esoterische, spirituele en filosofische literaire werken die in de 20e eeuw zijn verschenen, is het Urantia Boek niet alleen een van de meest populaire, maar wordt het door zijn aanhangers ook beschouwd als een van de nauwkeurigste openbaringen over de aard van God en geestelijke dingen die ooit zijn geschreven.

Hoewel men het er algemeen over eens is dat de manuscripten die de basis vormen van het boek halverwege de jaren twintig in Chicago zijn ontstaan, weet niemand precies wie de auteurs waren. Het boek zelf biedt het idee dat de inhoud ervan is ontstaan ​​door een groep hemelse wezens die de opdracht hadden om de mensheid te voorzien van ‘geavanceerde waarheid’ over God en de spirituele wereld.

Lees ook:   ANUNNAKI KONINGEN 2021 | De duivel. Oorlog van de goden - draken en slangen in de Bijbel. Documentaire

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!