...

02 december 2021

 

Voormalige Amerikaanse vrouw zegt dat buitenaardsen In 1980 haar ontvoerden en

f74bceae3b0e0d294b3a5d906ae98d55 via Angel-Wings

In 2015 beweerde een 60-jarige vrouw die voor de Amerikaanse luchtmacht had gewerkt dat ze was ontvoerd door buitenaardse wezens en naar de maan was gebracht, waar ze verschillende keren met haar paren.
wmpl mail via Angel-Wings(Is dat nu een ranzig maar ”onschuldig” fantasietje van de betreffende dame of?)

Niara Terela Isley werkte in de jaren tachtig als radarhandelaar bij de Amerikaanse luchtmacht op de Tonopah Test Range in Nevada. Ze beweerde onder hypnose dat een mensachtige figuur met een staart haar naar een geheime basis aan de donkere kant van de maan had gebracht.

In haar interview met Aquarian Radio (later verwijderd), zei ze zelfs dat ze tijdens haar ontvoeringsperiode gedwongen werd om te paren met de aliens .

Niara Isley, een gezondheidscoach en therapeut, zei in opgenomen interviews dat het gebeurde toen ze 25 jaar oud was. Ze herinnerde zich dat ze maandenlang verschillende keren naar een plek was gebracht.

Niara geloofde dat haar herinnering aan het incident volledig was weggevaagd en alleen onder hypnose kon ze zich enkele details herinneren.

Omdat ze in de ruimte was, bediende ze elektronische machines die waren ontworpen om donkere delen van de maan op te graven om een ​​militaire basis uit te breiden.

“Ik kreeg heel slecht eten en werkte hard gedurende de dagcyclus, waarbij ik soms een soort van elektronische apparatuur voor graafwerkzaamheden bediende en bij andere fysieke handenarbeid verrichtte, zoals dozen optillen en stapelen.”

Ze beweerde dat er ook mensen en grijze buitenaardse wezens op de basis zaten en dat ze elkaar moesten helpen bij het werk.

Lees ook:   Erich von Daniken - We kunnen bewijzen dat buitenaardsen hier duizenden jaren geleden waren

Vóór hypnose had ze het gevoel van de gemiste tijd van 3 maanden in 1980. Ze leed aan PTSD (Post Traumatische Stress Stoornis), maar ze deed diepgaand onderzoek en herinnerde zich wat haar precies was overkomen door middel van hypnose.

De vrouw beschreef haar ontvoerder als een mensachtige, maar ze had ook een paar keer reptielen gezien. Ze hadden gele ogen en verticaal gespleten pupillen.

Een van de meest gruwelijke incidenten was haar gedwongen paring met de aliens.

Isley woont in Colorado en heeft een dochter. Ze zei: “Ik was bang. Ik wist dat ik terug moest naar mijn dochter, dus ik was behoorlijk meegaand. Ik wilde gewoon niets doen waardoor ik zou worden gedood. ”

Ze deelde haar ervaringen ook op haar persoonlijke blog, waar ze reageerde op lastige artikelen die over haar waren geschreven op sociale media.

‘Dit is een nepverhaal, mensen. Ik heb nooit zulke beweringen gedaan. Als je het echte verhaal wilt weten van wat er met mijn ervaringen is gebeurd, lees dan mijn boek, ” Facing the Shadow, Embracing the Light: A Journey of Spirit Retrieval and Awakening .”

Volgens buitenaardse complottheoretici is de Amerikaanse regering betrokken bij ontvoeringen en helpt ze grijze buitenaardse wezens bij dergelijk werk. Daarom tonen de eigen medewerkers en medewerkers niet veel belangstelling.

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten