web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Massavormingspsychose – 5 dingen die je moet weten!

JP

Hier zijn vijf dingen die je moet weten over massavormingspsychose! Massavormingspsychose zou een methode van mind control zijn die tirannieke heersers over het volk gebruiken. In werkelijkheid is massavormingspsychose echter een rechtse complottheorie. Het is duidelijk niet waar, evenals 100% van alle woorden die rechtse mensen zeggen. Mattias Desmet heeft veel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. En nu mag ik je alles leren wat je moet weten.

LOL

Lees ook eens:   Koningin Wilhelmina gebruikte crystal meth: 'Onder invloed beslissingen genomen'

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥