web analytics
...
Bizar & Humor

Greta Tunberg adviseert

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up

Dit is te mooi om voorbij te laten gaan! Of het nou echt is of niet.
Greta Tunberg riep de Chinezen op om te stoppen met het gebruik van hun traditionele stokjes om  daarmee honderden bomen te redden. De Chinezen adviseerden Greta Thunberg om terug te keren naar school, waar ze zal leren dat de stokken gemaakt zijn van bamboe, en dat bamboe een plant is, geen boom. En ze belden haar om te stoppen met haar kont af te vegen met toiletpapier omdat het eigenlijk van hout is gemaakt!

 

Raar dat ze wereldwijd bomen kappen…is slecht voor het milieu…en onze zuurstof en ineens is er corona ivm zuurstoftekort… amazing…

 

 

Lees ook:   Baby's eten Niburu

Gerelateerde artikelen

Back to top button