web analytics

Marinier wurgt transgender

Marinier wurgt transgender

MANILLA –
Een Amerikaanse marinier staat terecht in de Filipijnen, omdat hij vorig jaar een transgender zou hebben vermoord. Korporaal Joseph Scott Pemberton werd boos toen hij ontdekte dat hij het bed in een grauw hotel niet deelde met een vrouw, maar met een andere man. Hij duwde hem weg, kreeg een klap en begon toen te wurgen.

Pemberton zei maandag tegen de rechter dat hij niet schuldig is aan moord. Volgens de verdachte leefde slachtoffer Jeffrey Laude leefde nog toen hij wegging. Bovendien was in zijn ogen sprake van zelfverdediging.
De rechters doen waarschijnlijk volgende maand uitspraak. De marinier zou levenslang kunnen krijgen. De zaak ligt gevoelig. De Verenigde Staten steunen bondgenoot Filipijnen bij een ruzie met China over de Zuid-Chinese Zee. De landen sloten vorig jaar een verdrag over militaire samenwerking.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24409467/__Marinier_wurgt_transgender__.html

Ja jeetje?
Die marinier had zo ook wel met een maat het bed kunnen delen, gewoon het licht uit hé?
Lig je alsnog met een man in je bed… kan me wel voorstellen dat hij woedend is geworden, dit flik je niet gewoon!
Maar doodmaken doe je een vlieg nog bijna niet eens dus dit is idem wel wat heftig toch?

Lees ook:   Wat is humor...

Gerelateerde artikelen

Back to top button