...

08 december 2021

 

De ware tegenkomen? Kans is vrij nihil

 

Na een relatiebreuk sussen we onszelf nogal gemakkelijk met de gedachte dat er ‘op ieder potje wel een dekseltje past’ en dat er nog genoeg prinsen op het witte paard rondlopen. Maar is dat wel echt zo?
In de onderstaande video van Buzzfeed wordt voor een single journalist een berekening gemaakt op basis van zijn woonplaats en bepaalde persoonlijke voorkeuren. Want wil je dat je toekomstige in dezelfde stad woont en hogere studies heeft afgerond? Dan vallen er meteen véél kandidaten af. Uiteindelijk blijven er echt nog maar bitter weinig mogelijke partners over. Auwtch.

https://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2280061/2015/04/08/Zo-groot-is-statistisch-gezien-de-kans-dat-je-de-ware-vindt.dhtml

Daarom hé?
Daarom………. vind ik hem niet gewoon!

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   The lady on the Bitch!

Gerelateerde berichten