web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWings

Advertenties gedoe

a4c73330b4ab2cc8acb57bf7050f0e85 AnGel-WinGs.nlIk was het zo zat dat adsense zelf bepaalde waar ze de ads plaatsten, met als gevolg dat mijn website danig van slag leek, ze plaatsten overal te pas en de onpas ergens iets tussen.
Echt vreselijk, maar ja, zij zouden het toch wel beter weten, zou je denken?!
Tot mijn grote ergernis zag ik 7 dezelfde ads op mijn website, terwijl als je ze zelf plaatst je maar 3 mag plaatsen op je website.
Aangezien ik ook nog wel eens Russians news plaats, en altijd als ik zoiets heb van dat kan best nog wel eens waar zijn, dan doe ik dat, wordt me dat niet in dank afgenomen door de baasjes in cyberspace.
Dus de inkomsten voor deze website kelderen.
Maar ja, ondanks dat, heb ik toch gekozen voor MIJN website en niet voor hun.
Ik plaats zelf de ads waar ik ze hebben wil.
En ik zie nog die ene die ik wel mooi vind an sich onderaan, dat ze daar vaak geen foto’s bijplaatsen, dus een rijtje kleine ads bij elkaar onder een artikel,  nu moet dat niet te lang duren want dan gaat die er ook nog af.
Dat ziet er toch niet uit als er geen plaatjes bij staan!?

Je zou toch echt wel verwachten dat zij als huge bedrijf weet wat ze doen!?
Nu blijkbaar niet.
Het is continu niet goed werkend of onaf! Ik heb bv. een schurfthekel bv aan witte ads met tekst.
Toch zie ik ze regelmatig, als ik mijn website bekijk zoals een bezoeker het ziet.
Zeer irritant.

Lees ook:   Een zwaan veranderen in een engel ach ja?

Ik hoop wel dat de mensen nog willen klikken af en toe op een ad.

-Voor de server en het onderhoud. —-Oh ja en ons gasrekening! 🙂

Maar zoals het was, wil ik het echt niet meer, het advertentie recht in eigen hand nemende, scheelt me dat wat ads  inkomsten maar so be it.
Je moet de bezoeker ook wat bieden aan rustig kunnen lezen en niet continu die rommel tussendoor.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien