24 januari 2021

 

Gister even geen nieuwtjes

Mijn pc krijgt een upgrade, dus gisteren kon ik niet online, (verveel!) stekkertjes stonden niet zo geweldig op het moederbord, hahaha, ging hem niet meer worden allemaal, en ik moet hem deze week ook nog eens opnieuw installeren…

Yoyotech has water-cooled the PC so it runs at near-silent levels and cooler than any air-cooled PC:
Oh wat haat ik dat!wmpl_cry Maar na 3 jaar mag dat wel weer eens…had een tijd, dat ik dat bijna elke twee maanden kon doen… vandaar dat ik er nu een hekel aan heb…Bleek een brakke cd rom te zijn en dan pakt hij windows niet echt geweldig! Maar goed dat wordt weer
alle programma’s opnieuw installeren etc…
Maar goed, nieuwe schijven, nieuwe videokaart,
voor mijn verjaardag alvast! 🙂
Oh en de inbouwkast, niet vergeten natuurlijk.
Dus dat wordt straks nog sneller surfen natuurlijk.

🙂 Vliegt over het internet….Zoeff zoefffffffffffffff!

“He offered her power, money, status... a giant prison, all in exchange for only...her soul.” ― Coco J. Ginger:

Vervelend is altijd, opnieuw al je fotobewerkingsprogramma’s en filters opzoeken en installeren dat is echt dagen werk… zuchty!
Mjah ik heb die programma’s wel nodig want anders voel ik mij niet completa! 😛
Een pc moet zo lopen dat je alles kunt openen wat nodig is…
Ik zal mijn sims 2/3/4 ook maar even opslaan trouwens!
Die zal straks nog sneller gaan!
Yeah!

Dit lijkt me ook wel erg tof!

Coolest Multi-Display Computer Setups This is a cool office idea. Incensewoman More at https://atechpoint.com/ #tech #atechpoint:

Lees ook:   Geen doorsnee

Gerelateerde berichten