17 januari 2021

 

Wanneer vind ik de ware!

https://www.nieuwetijdskind.com/wanneer-zal-ik-de-ware-ontmoeten/

Artikel dat wel blijft hangen ergens! M.n dit:

Ooit ontmoetten we partners op het werk, via vrienden of in sociale situaties en nu is onze levensstijl veranderd zodat dit niet meer op die manier gebeurt. Nu we klaar zijn voor liefde willen we dat het zo snel mogelijk gebeurt, maar onze levensstijl is veranderd zodat alle oude methoden niet langer beschikbaar zijn. We vrezen ook dat we nooit iemand zullen vinden en dat een deel van ons schoonmaak- en loslaatwerk betekent dat we zullen moeten leren alleen gelukkig te zijn.

Iemand in het echt tegenkomen die je ook nog aanspreekt, hé, hé letterlijk en figuurlijk… dat is zga almost  nihil…
Iemand echt leuk vinden… kans van?
Op welke manier men in het nu anno 2016 (oops vertikte me in 2015! FF wennen nog!)
iemand zal ontmoeten en kan ontmoeten?
Best moeilijk inderdaad.
Ze zeggen wel eens: Break a leg!

Scusi!
Nou en dan dit nog:

Wacht niet tot je een partner hebt om te genieten van het leven, spendeer tijd om er nu van te genieten, doe dingen die prettig en vervullend zijn, wees gelukkig met jezelf. Wanneer je de vreugde in je leven uitbreidt, dan open je ook je hart en energetische ruimte voor een partner die zich bij jou kan voegen en op het juiste moment zal die persoon verschijnen.

Je wordt ook zo opgevoed, je moet een partner want… gek is dat!
Ik weet niet waarom je een partner moet eigenlijk?
Voor ruzie?
Onenigheid? Brr… no thanks niks voor mij…ik haat dat ruzies etc…
Voor die pijn in je schouders, 1 minuut-vooruit ik zal je nek wel masseren?
Pardon?
De ik jank de ogen uit mijn kop, waar is die schouder en iemand schopt je nog verder de diepten in?
Is dat het dan, dat heet geen liefde hé?
Ik heb nog geen liefde meegemaakt in mijn leven van een partner…
Sorry hoor, maar het is gewoon zo.
Nee beter alleen zijn, geen gedoe en gezeur, geen gesnurk in jouw bed, geen gedram, geouwehoer..?
Bemoeizucht, het beter weten allemaal, zelfs waar jij boodschappen moet doen en hoeveel je mag uitgeven…
OMG erger mij niet want dan kook ik nooit weer!
Dan krijgt men kant en klare maaltijden ipv van mijn Goddelijke restaurant look a likes!
Ja…nee… kom, kom!
Van weinig geld nog zoveel Goddelijks maken is een wonder… Al zeg ik het selfie! 

Lees ook:   Enig kind zijn is niet erg

Het zou leuk zijn hoor als ik de ware liefde nog eens mocht smaken… maar ik denk het niet, ben te onafhankelijk…
Been there done that en vond er niks aan eigenlijk…alleen maar ellende?
Dan is rust beter… geloof me maar!

Gerelateerde berichten