web analytics

Wie niet wil horen zal voelen?

» Please cancel my subscription...yes!!! please do so! I'm so over you and your mess...UGH!:

Let Go Of The People Who, Dull Your Shine, Poison You Spirit and Bring You Drama... Cancel Your Subscription To Their Issues:

Drama does not just walk into your life. Either you create it, invite it, or associate with it. thedailyquotes.com:

Glad I only have to watch this from afar :):

Be careful those who are being an audience....you're not helping, just fueling the fire.:

Life Quotes... No words evermore true!!:

Intelligent people ignore:

A real woman avoids drama, she knows her time is precious and she's not wasting it on unimportant things.:

Would ya already?!?! Your drama, selfishness, victum, poor me, give me attention, is getting really old. Nobody have time for that anymore. So please do us all a favor and keep it to your self. How is one supposed to live a drama free life and focus on their family and what really matters when you keep trying to start shit and make up shit in your head?.. TIME TO MOVE ON!!!!!! (You are doing this to yourself) uuuuuuggggggghhhhhhhhh:

Ik ben heus bereid om te luisteren naar mensen en om raad te geven…geen probleem…maar soms denk ik:
Oh my God…
Ze horen je niet, ze luisteren niet, ze zitten helemaal vast in een drama, alsof het dramagedoe…hen energie geeft.
Nu word ik daar dus moe van!
Daar heb ik dus geen zin in.

Als ik er moe van word, weet ik dat ik afstand moet gaan nemen.
Het is dan iets van henzelf, iets waar ze van moeten leren.
Ze moeten dit dan meemaken.
Alleen kan dit verkeerd gaan uitpakken voor henzelf, tzt,  maar ook dat horen zij niet.
Jammer echt.
Soms is een drama creeren wel fijn voor mensen, dan hoeven ze niet verder na te denken over hun eigen input.
I’m done with it.
Ik heb in het verleden altijd klaargestaan voor mensen, maar ik weet inmiddels dat, dat niet de bedoeling is, mensen zullen moeten leren dat zij zelf ook verantwoording dragen, voor hun gedrag, en hoe men staat in het leven.

Scusi!

Lees ook:   Kan veel maar ...

Gerelateerde artikelen

Back to top button