...
WetenschapMaatschappij & Psyche

Wetenschappers bewijzen dat DNA opnieuw kan worden geprogrammeerd door onze eigen woorden

Wetenschappers bewijzen dat DNA opnieuw kan worden geprogrammeerd door onze eigen woorden

Russische wetenschappers bewijzen dat DNA kan worden geherprogrammeerd door alleen onze woorden en andere externe frequenties

HET MENSELIJK DNA IS EEN BIOLOGISCH INTERNET en kan opnieuw worden geprogrammeerd.

Russisch wetenschappelijk onderzoek verklaart de menselijke bovennatuurlijke verschijnselen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane en verre handelingen van genezing, zelfgenezing, bevestigingstechnieken, ongebruikelijk licht / aura’s rond mensen (namelijk spirituele meesters), de invloed van de geest op weerpatronen en nog veel meer. Daarnaast is er bewijs voor een geheel nieuw type medicijn waarin DNA kan worden beïnvloed en geherprogrammeerd door woorden en frequenties ZONDER het uitsnijden en vervangen van afzonderlijke genen.

DNA Man Watercolor Print abstract symbol of man made out of dna molecules, dna shaped man biology art science art genetic art genome print [392]  This is a fine art watercolor print of my original handmade watercolor, digitally reworked.  ♥ MATERIALS: High quality fine art prints (Giclee), #watercolorarts
Slechts 10% van ons DNA wordt gebruikt voor het bouwen van eiwitten. Het is deze deelverzameling van DNA die van belang is voor westerse onderzoekers en wordt onderzocht en gecategoriseerd. De overige 90% worden beschouwd als ‘junk-DNA’. De Russische onderzoekers waren er echter van overtuigd dat de natuur niet dom was, voegden zich bij linguïsten en genetici in een onderneming om die 90% ‘junk-DNA’ te verkennen. Hun resultaten, bevindingen en conclusies zijn eenvoudig revolutionair! Volgens hen is ons DNA niet alleen verantwoordelijk voor de constructie van ons lichaam, maar dient het ook als gegevensopslag en communicatie. De Russische linguïsten ontdekten dat de genetische code, vooral in de schijnbaar nutteloze 90%, dezelfde regels volgt als al onze menselijke talen. Daartoe vergeleken ze de regels van syntaxis (de manier waarop woorden worden samengevoegd om zinnen en zinnen te vormen), semantiek (de studie van betekenis in taalvormen) en de basisregels van grammatica. Ze ontdekten dat de alkalines van ons DNA een normale grammatica volgen en wel regels hebben zoals onze talen. Dus menselijke talen kwamen niet toevallig voor, maar zijn een weerspiegeling van ons inherente DNA.

De Russische biofysicus en moleculair bioloog Pjotr ​​Garjajev en zijn collega’s verkenden ook het vibrationele gedrag van het DNA. De bottom line was: “Levende chromosomen functioneren net als solitonic / holografische computers met behulp van de endogene DNA-laserstraling.” Dit betekent dat ze erin slaagden bijvoorbeeld bepaalde frequentiepatronen op een laserstraal te moduleren en daarmee de DNA-frequentie en daarmee de genetische frequentie beïnvloedden de informatie zelf. Omdat de basisstructuur van DNA-alkalineparen en van taal (zoals eerder uitgelegd) dezelfde structuur hebben, is er geen DNA-decodering nodig.

Men kan eenvoudig woorden en zinnen van de menselijke taal gebruiken! Ook dit was experimenteel bewezen! Levende DNA-substantie (in levend weefsel, niet in vitro) zal altijd reageren op taalgemoduleerde laserstralen en zelfs op radiogolven, als de juiste frequenties worden gebruikt.

Dit verklaart uiteindelijk wetenschappelijk waarom affirmaties, autogene training, hypnose, mediation, gebed en andere vormen van Focus, zulke sterke effecten kunnen hebben op mensen en hun lichaam. Het is volkomen normaal en natuurlijk dat ons DNA reageert op taal. Terwijl westerse onderzoekers afzonderlijke genen knippen uit de DNA-strengen en deze ergens anders invoegen, werkten de Russen enthousiast aan apparaten die het cellulaire metabolisme kunnen beïnvloeden via geschikte gemoduleerde radio- en lichtfrequenties en zo genetische defecten kunnen herstellen.

De onderzoeksgroep van Garjajev slaagde erin te bewijzen dat chromosomen die door röntgenstraling zijn beschadigd, bijvoorbeeld met deze methode kunnen worden gerepareerd. Ze hebben zelfs informatiepatronen van een bepaald DNA vastgelegd en op een ander DNA overgedragen, waardoor cellen opnieuw zijn geprogrammeerd voor een ander genoom. Dus transformeerden ze met succes embryo’s van kikkers naar salamanderembryo’s door simpelweg de DNA-informatiepatronen over te dragen! .

Esoterische en spirituele leraren weten al heel lang dat ons lichaam programmeerbaar is door taal, woorden en gedachten. Dit is nu wetenschappelijk bewezen en uitgelegd. Natuurlijk moet de frequentie correct zijn. En daarom is niet iedereen even succesvol of kan het altijd met dezelfde kracht. De individuele persoon moet werken aan de innerlijke processen en volwassenheid om een ​​bewuste communicatie met het DNA tot stand te brengen. De Russische onderzoekers werken aan een methode die niet afhankelijk is van deze factoren, maar die ALTIJD werken, op voorwaarde dat iemand de juiste frequentie gebruikt.


In de natuur is hypercommunicatie al miljoenen jaren succesvol toegepast. De georganiseerde stroom van leven in insectenstaten bewijst dit dramatisch. De moderne mens kent het alleen op een veel subtieler niveau als ‘intuïtie’. ?? Maar ook wij kunnen er volledig gebruik van maken. Een voorbeeld uit de natuur: wanneer een koningin mier ruimtelijk gescheiden is van haar kolonie, gaat het bouwen nog steeds vurig en volgens plan door. Als de koningin wordt gedood, stopt echter alle werk in de kolonie. omg via Angel-Wings Geen mier weet wat te doen. Blijkbaar stuurt de koningin de “bouwplannen” ook van ver weg via het groepsbewustzijn(collectief geheugen) van haar onderdanen. Ze kan zo ver weg zijn als ze wil, zolang ze leeft.

Lees ook:   LAAT UW STEM HOREN – PETITIES

In de mens wordt hypercommunicatie het vaakst aangetroffen wanneer men plotseling toegang krijgt tot informatie die buiten de kennisbasis valt. Dergelijke hypercommunicatie wordt dan ervaren als inspiratie of intuïtie. De Italiaanse componist Giuseppe Tartini droomde bijvoorbeeld op een avond dat een duivel aan zijn bed zat die de viool speelde, hij noemde het de Devil’s Trill Sonate.

In het boek “Vernetzte Intelligenz” (Networked Intelligence) leggen Grazyna Gosar en Franz Bludorf deze verbanden precies en duidelijk uit. De auteurs citeren ook bronnen die veronderstellen dat de mensheid in vroegere tijden, net als de dieren, zeer sterk verbonden was met het groepsbewustzijn en als een groep optrad.

 

Om individualiteit te ontwikkelen en te ervaren, moesten wij mensen echter hypercommunicatie bijna volledig vergeten. Nu we redelijk stabiel zijn in ons individuele bewustzijn, kunnen we een nieuwe vorm van groepsbewustzijn creëren, namelijk één, waarin we via ons DNA toegang krijgen tot alle informatie zonder gedwongen of op afstand gecontroleerd te worden over wat we met die informatie moeten doen. We weten nu dat net als op internet ons DNA de juiste gegevens in het netwerk kan invoeren, gegevens van het netwerk kan opvragen en contact kan leggen met andere deelnemers in het netwerk. Op afstand genezing, telepathie of “remote sensing” ?? over de staat van familieleden enz. kan dus worden uitgelegd. Sommige dieren weten ook van ver wanneer hun eigenaars van plan zijn om naar huis terug te keren. Dat kan vers worden geïnterpreteerd en uitgelegd via de concepten van groepsbewustzijn en hypercommunicatie. Elk collectief bewustzijn kan niet verstandig worden gebruikt gedurende een bepaalde periode zonder een onderscheidende individualiteit. Anders zouden we terugkeren naar een primitief kudde-instinct dat gemakkelijk te manipuleren is.

Hypercommunicatie in het nieuwe millennium betekent iets heel anders: onderzoekers denken dat als mensen met volledige individualiteit het groepsbewustzijn zouden herwinnen, ze een goddelijke kracht zouden hebben om dingen op aarde te creëren, veranderen en vorm te geven!

Er worden steeds meer helderziende kinderen geboren. Iets in die kinderen streeft steeds meer naar het groepsbewustzijn van de nieuwe soort, en het zal niet langer worden onderdrukt.

Wanneer een groot aantal mensen samenkomen door middel van gebed of meditatie, allemaal gericht op dezelfde uitkomst, kunnen we de wereld veranderen. Het idee dat we ons eigen DNA veranderen, door onze woorden en vibraties, is nu een WETENSCHAP. We krijgen een upgrade.

Alle informatie is afkomstig uit het boek “Vernetzte Intelligenz” von Grazyna Fosar und Franz Bludorf, ISBN 3930243237, samengevat en becommentarieerd door Baerbel. Het boek is helaas tot nu toe alleen in het Duits beschikbaar.

Volledige versie lezen https://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

Doe mee met onze FB-pagina voor al onze berichten:

Universal Lighthouse ~ https://www.facebook.com/ULight1123/

Disclaimer: Universal Lighthouse biedt onze eigen Writings Plus, informatie die te vinden is op internet,

We proberen de originele bron voor deze informatie te vinden. De meningen, opvattingen, verklaringen,

en / of de informatie die we presenteren zijn niet noodzakelijk de overtuigingen van Universal Lighthouse.

Gebruik onderscheidingsvermogen met alle gegeven informatie.

We bieden deze informatie gratis aan voor onderzoeks- en studiedoeleinden. Niet alle informatie is mogelijk een actueel evenement, maar moet worden gebruikt als een bibliotheek met informatie.

Het is ons doel om het bewustzijn van de mensheid te verhogen door kennis, waarheid en liefde.

We laten het licht schijnen op AL dit is het ENE.

Bekijk onze WebSite voor al onze persoonlijke berichten: https://universallighthouse.com

Doe mee met ons op Facebook voor geweldige ontdekkingen en universele verlichting:

pagina’s:

Universal Lighthouse ~ https://www.facebook.com/ULight1123/

Goddess Heart ~ https://www.facebook.com/GoddessHeartteachings

Twin Flame ~ Ancient Secrets ~ https://www.facebook.com/Twin-Flames-Ancient-Secrets-321594358686155

groepen:

Cosmic Light Tribe ~ https://www.facebook.com/groups/437103100063433/

Onvoorwaardelijke eenheid ~ https://www.facebook.com/groups/UnconditionalUnity

MEWE-pagina https://mewe.com/i/universal.lighthouse

Groep: https://mewe.com/join/universal_lighthouse__lightworkers_lightwarriors

Bekijk onze blog “The Cosmic Light” https://thecosmiclight.wordpress.com/

Maak contact met ons op Twitter: Universal Lighthouse: https://twitter.com/ULight1123

Volg ons op Youtube: Universal Lighthouse

https://www.youtube.com/channel/UCXbFVy5RD9exUZpeqOHEqEw

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button