...

28 september 2021

 

Hoe vitamine C en magnesium ziekte helpen omkeren en virale infecties behandelen

HOE VITAMINE C EN MAGNESIUM ZIEKTE HELPEN OMKEREN EN VIRALE INFECTIES BEHANDELEN

Veggies you should eat, to end up petite. weight loss vitamins

In dit interview bespreekt Dr. Thomas Levy, een cardioloog die algemeen bekend staat om zijn werk met vitamine C , zijn meest recente boek, ” Magnesium: Reversing Disease “. In het licht van de huidige COVID-19-pandemie , die ten tijde van dit interview, 24 maart 2020, in volle gang was, bevat onze discussie ook enkele andere strategieën die u kunt gebruiken om deze en andere aandoeningen van de luchtwegen te voorkomen en te behandelen.

Persoonlijk geloof ik dat de angst voor een pandemie en een ineengestorte economie die tot depressie en verhoogde zelfmoorden leidt, schadelijker zal zijn dan de ziekte zelf, aangezien wordt aangenomen dat het sterftecijfer nu vergelijkbaar is met de griep, die rond 0,1% ligt.

Dat gezegd hebbende, als deze pandemie ons iets leert, dan is het wel dat je immuunsysteem je primaire verdediging is tegen infectieziekten, dus het beste wat iemand kan doen is zichzelf te leren hoe ze dat moeten doen. Hetzelfde geldt voor acute ziekten, omdat er zelfs op korte termijn veel manieren zijn om uw immuunsysteem te versterken.

Vitamine C is een krachtig antiviraal middel
Zoals opgemerkt door Levy, is vitamine C een uitstekende optie. “Persoonlijk geloof ik dat uit onderzoek en literatuur vitamine C het belangrijkste middel is dat de potentie van het immuunsysteem stimuleert en maximaliseert. Dus ik denk niet dat het onderverkocht kan zijn ‘, zegt hij. Levy raadt aan om voor dit doel 2 tot 3 gram, drie of vier keer per dag in te nemen.

Ik ben het eens met deze dosering voor acute doeleinden, maar niet als dagelijkse aanvulling. Je hebt gewoon niet elke dag meer dan 12 gram vitamine C nodig. Velen zouden echter zeker elke dag wat vitamine C kunnen gebruiken. Volgens Levy:

“Epidemiologisch is er geen twijfel mogelijk – als de hele bevolking slechts 1 gram of 2 gram per dag slikte, denk ik dat het een enorme impact zou hebben op de algemene volksgezondheid en de incidenten van infectieziekten.”

Wat betreft mijn bezwaar tegen zulke hoge dagelijkse doses, antwoordt Levy:

‘Er is een verschil tussen het voorkomen van ziekten en het oplossen van ziekten. Een grotere hoeveelheid vitamine C in uw bloedbaan geeft u meer weerstand tegen een bepaalde pathogeenbelasting dan een lagere hoeveelheid, zelfs als die lagere hoeveelheid in het ‘normale’ bereik ligt. ‘

Vitamine C kan ook intraveneus worden toegediend. Levy, die veel intraveneuze vitamine C-procedures heeft uitgevoerd, gebruikt meestal een pH-gebalanceerde oplossing van natriumascorbaat opgelost in water, gebufferd met natriumbicarbonaat. Op deze manier kan 12 gram vitamine C in slechts vijf minuten worden ingebracht zonder de bekleding van uw bloedvaten te irriteren.

Ik geef persoonlijk de voorkeur aan orale liposomale vitamine C, waardoor je nog steeds het soort bloed kunt bereiken dat je normaal alleen zou krijgen met een infuus. Levy vertelt over een kleine proef die hij onlangs deed in de Riordan Clinic, waarbij de intracellulaire niveaus van vitamine C werden gemeten. Hier resulteerde orale liposomale vitamine C in aanzienlijk hogere intracellulaire vitamine C-spiegels dan bij orale, niet-ingekapselde vitamine C.

“In dit specifieke onderzoek hebben we ook gekeken naar de effecten van hydrocortison, in het bijzonder met liposomale vitamine C… De aanwezigheid van hydrocortison heeft de hoeveelheid vitamine C die in de cel terechtkomt enorm vergroot. Dit is erg interessant, omdat … hydrocortison wordt beschouwd als uw nummer 1 ontstekingsremmer. Mijn mening … [is] dat [dit] is omdat het zo’n diepgaand effect heeft op het inbrengen van vitamine C in de cellen. ”

Contra-indicatie voor behandeling met hoge dosis vitamine C
De enige contra – indicatie voor behandeling met een hoge dosis vitamine C is als u een glucose-6-fosfaatdehydrogenase (G6PD) genetische aandoening heeft. G6PD is nodig voor uw lichaam om NADPH te produceren, wat nodig is om het reductieve vermogen over te dragen om antioxidanten, zoals vitamine C, te behouden.

Omdat uw rode bloedcellen geen mitochondriën bevatten, is de enige manier waarop het kan zorgen voor verminderde glutathion via NADPH, en aangezien de G6PD-stoornis de belangrijkste bron van NADPH elimineert , zorgt het ervoor dat rode bloedcellen scheuren vanwege het onvermogen om oxidatieve stress te compenseren met glutathion.

Gelukkig is G6PD-tekort relatief zeldzaam en kan er op worden getest. Mensen van mediterrane en Afrikaanse afkomst lopen een groter risico om G6PD-deficiënt te zijn. Wereldwijd wordt gedacht dat G6PD-tekort 400 miljoen individuen treft, en in de VS heeft naar schatting 1 op de 10 Afro-Amerikaanse mannen het.

“Als je iemand hebt die positief is, moet je niet vergeten dat de reden dat de rode bloedcellen hemolyseeren, is omdat ze verhoogde intracellulaire of intra-rode bloedcel oxidatieve stress hebben,” zegt Levy, “en dit komt door verminderde glutathion [en ] vitamine C-spiegels in de cel, [en] verhoogde calciumspiegels in de cel.

U kunt deze mensen dus versterken door meestal een dag of twee eerder liposomale of intraveneuze vormen van glutathion te geven, evenals intraveneus magnesium. Dit bouwt de weerstand van de cel op …

[We] adviseren de patiënt … om veel water te drinken, goed gehydrateerd te blijven en ons te vertellen of ze een verandering in de kleur van hun urine opmerken. En je zult er al vroeg achter komen, lang voordat er een enorme hemolyse is die levensbedreigend is, of er iets misgaat.

Dat is de algehele benadering, maar ik moet ook opvolgen en vooral zeggen dat ik in de Riordan Clinic, waar ik een consultant ben, dat we dat nog nooit hebben gezien, zelfs niet één keer.

Het is duidelijk dat in bepaalde populaties – laten we zeggen als de Riordan Clinic in Afrika was – het misschien veel meer zorgen baart, maar er zijn veel gekleurde mensen die naar de Riordan Clinic komen en het is gewoon niet een probleem. Hoewel je, met de rapporten en de literatuur zoals ze zijn, jezelf waarschijnlijk geen legale gunsten geeft als je de [G6PD] -test niet controleert. ‘

Vitamin C is an antioxidant that protects our cells from free radicals which is harmful to our body. To get your daily intake of ascorbic acid, you can it from a lot of common foods that are available on the market. Also remember that vitamin C is sensitive to light, air, and heat so consuming vegetables that are raw or minimally cooked, increases their vitamin C content. Here are the following foods that can provide you for your daily supply of the vitamin #vitaminsonly #vitaminc #foodsources

Andere belangrijke immuunboosters
Levy voegt toe:

‘Het is ook erg belangrijk om vitamine D in te nemen. Waarschijnlijk ergens tussen de 10.000 en 15.000 eenheden per dag, tenminste tijdens de epidemie … Een goede zinkvoorbereiding helpt ook het immuunsysteem te wapenen. Algemene suppletie moet altijd ook vitamine K bevatten, en magnesium, waar we het over zullen hebben.

Ik beschouw vitamine C, magnesium, vitamine D en vitamine K2 als de belangrijkste, vier belangrijkste supplementen voor het bevorderen en behouden van een goede gezondheid, vooral omdat ze de belangrijkste antagonisten zijn tegen calciumophoping en overtollig calcium in de cel … Ik overweeg om de primaire pathofysiologie zijn bij alle ziekten. ‘

Verneveld waterstofperoxide inactiveert virussen
Levy bespreekt ook verneveling met waterstofperoxide, waarover je meer kunt lezen in ” Hydrogen Peroxide Protocol for Coronavirus ” dat in mijn nieuwsbrief van 9 april werd geplaatst.

“Waterstofperoxide vernietigt absoluut alles op een open wond. Raad eens wat? Als je er een fijne nevel van in je sinussen, neus en keel stopt, wordt het virus daar ook genaaid … Als je systemisch ziek bent met influenza of coronavirus … het ding dat het voedt, is een voortdurende massale replicatie van het virus in de sinussen, neus en keel.

Als je dat 99% effectief kunt omverwerpen, ‘hang je de kop van de slang af’. En dan is het lichaam in topvorm, vooral met de ondersteuning van zaken als vitamine C om alles op te dweilen. Ozon is ook fantastisch, maar ozon is voor de meeste mensen niet direct beschikbaar …

Bij de verneveling waar ik het over heb, [gebruik je] zonder recept, 80 cent per fles bij Walmart, 3% waterstofperoxide. Als je een beetje ongemak niet erg vindt, kun je de volledige kracht doen, maar je kunt een geweldig effect krijgen met 50% of 25% van die concentratie of minder. Het komt erop neer, welke verergering het ook veroorzaakt voor neus en sinussen, deze verdwijnen snel zodra u de verneveling stopt.

Voor langdurig gebruik is het een goed idee om waterstofperoxide van voedingskwaliteit te gebruiken. Maar aarzel niet om het gewone peroxide te gebruiken als u actief met een virus te maken heeft en geen tijd wilt verliezen met het proberen de voedselkwaliteit te verkrijgen. ”

Waarom magnesium helpt bij het omkeren van ziekten
Zoals gezegd, gelooft Levy dat overtollig calcium in uw cellen de belangrijkste oorzaak is van de meeste ziekten, en magnesium is een natuurlijke calciumantagonist. Dat maakt het nuttig voor een breed scala aan scenario’s met oxidatieve stress.

Dit is ook de reden waarom ik magnesium aanbeveel als tegenmaatregel tegen blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV). Om meer te weten te komen over de nadelige gezondheidseffecten van overmatig calcium, luister naar het interview in zijn geheel, aangezien Levy dieper ingaat dan hier samengevat:

” Magnesium: Reversing Disease ‘kwam als een natuurlijk vervolg op mijn eerdere boek in 2013,’ Death by Calcium ‘. Toen ik het onderzoek voor dat boek deed, had ik geen idee … hoe duidelijk de gegevens waren. Maar het kwam erop neer – en dit is waarom magnesium, vitamine C, vitamine D en vitamine K zo goed zijn – dat ze allemaal natuurlijke calciumantagonisten zijn.

Ze helpen allemaal bij het oplossen van reeds bestaande verkalkingen en ze helpen allemaal om het calcium in het lichaam te normaliseren. Elk, afzonderlijk, vermindert de sterfte door alle oorzaken – vermindert uw kans op overlijden door wat dan ook – wat betekent dat ze elke cel in het lichaam gunstig beïnvloeden.

Lees ook:   "We zijn getraind om verkeerde informatie te geven" - spreekt Ex-Big Pharma-vertegenwoordiger zich uit

Naarmate ik meer en meer onderzoeken bekeek, werd het me duidelijk (en ik heb hier nog geen uitzondering op gevonden) dat elke cel die ‘ziek’ is, het calciumgehalte in de cel heeft verhoogd. En hoe hoger ze komen, als je gaat zonder de cel te doden, onderga je dan een kwaadaardige transformatie. Het is het hoogste calciumgehalte dat ook kanker veroorzaakt.

Het was ook heel duidelijk, zelfs voordat ik aan het magnesiumboek begon, dat magnesium de nr. 1 calciumantagonist was en de algemene metabole calciumfunctieremmer. Het weerspiegelde alles. Meer calcium verhoogde uw kans op overlijden door alle oorzaken, minder verminderde deze. Meer magnesium verminderde het, minder magnesium verhoogde het …

Magnesium is op de een of andere manier direct betrokken bij 80% van alle chemische reacties in het lichaam. Het is dus overal een belangrijke speler. Als je naar beneden gaat, ziekte per ziekte, nr. 1, wordt het duidelijk dat magnesiumgebrek op zichzelf veel ziekten veroorzaakt, maar misschien nog wel belangrijker, magnesiumgebrek, als het geen ziekte veroorzaakt, verergert alle ziekten.

Want nogmaals, hoe meer calcium je in de cel krijgt, hoe meer oxidatieve stress, hoe minder enzymen en andere biomoleculen normaal functioneren, en hoe meer je die micro-omgeving in de cel naar een lager niveau brengt, de dingen gaan normaal functioneren … ”

Magnesium is ook antimicrobieel
Levy wijst er ook op dat sommige vormen van magnesium ook antimicrobieel zijn. In 1939 genas Dr. Frederick Klenner 60 van de 60 gevallen van polio bij kinderen en zuigelingen met orale en injecteerbare vitamine C. Volgens Levy deed een Franse onderzoeker in de jaren veertig hetzelfde, maar met orale magnesiumchloride-oplossing.

The best 12 rich food sources of MAGNESIUM! We're sharing the benefits of magnesium and why it's important and how to add more to your diet. Plus some recipes - with foods like chocolate, quinoa, oatmeal and more! #magnesium #magnesiumrichfoods #magnesiumdeficiency

Beide historische verslagen worden beschreven in het boek van Levy. Volgens Levy, hoewel magnesium op zich geen antioxidant is, oefent het via andere mechanismen een diep antioxidanteffect uit in de cel – grotendeels door calcium te verplaatsen, waardoor vitamine C zich kan ophopen en de glutathionsynthese kan optimaliseren.

Ik bekijk ditzelfde mechanisme ook in mijn laatste boek, ” EMF * D “. De intracellulaire calciumconcentratie is ongeveer 50.000 keer lager dan de extracellulaire. Maar wanneer u een teveel aan calcium in de cel binnenkrijgt, zorgt dit ervoor dat de stikstofmonoxide- en superoxideniveaus stijgen.

Die twee moleculen vormen, zodra ze zijn gevormd, ogenblikkelijk een echt schadelijk molecuul genaamd peroxynitriet, een reactieve stikstofsoort (RNS), die ongeveer 9 miljoen keer langer blijft dan vrije hydroxylradicalen.

Door deze lange levensduur kan het door de cel reizen en enorme schade toebrengen aan stamcellen, celmembranen, eiwitten, mitochondriën en DNA. In wezen veroorzaakt blootstelling aan elektromagnetische velden een verhoging van de intracellulaire calciumspiegels, wat betekent dat het oxidatieve stress veroorzaakt, en magnesium is een elegante oplossing om deze schade te verminderen. De meeste hebben ook een tekort aan magnesium, dus suppletie is voor de meeste mensen een goed idee.

Magnesiumchloride blijkt de krachtigste antimicrobiële effecten te hebben. Levy citeert onderzoek waaruit blijkt dat de magnesiumsulfaatvorm en de magnesiumchloridevorm tegengestelde effecten hebben op pathogenen. In een in vitro onderzoek stimuleerde de sulfaatvorm infectie, terwijl de chloridevorm deze onderdrukte.

” Ik denk dat de chloride-entiteit uiterst belangrijk is voor de anti-infectieuze eigenschap van magnesium”, zegt Levy . ‘Dus als je magnesium gebruikt voor infectie, neem dan magnesiumchloride.

Als je een infuus krijgt, gebruik dan magnesiumsulfaat. Als je het oraal inneemt, alleen voor magnesium, dan zal een van de vele [werken, inclusief] magnesiumglycinaat, magnesium threonaat en magnesiumgluconaat – die zijn allemaal geweldig. ‘

Een andere uitstekende bron van magnesium zijn moleculaire waterstof-tabletten . Elke tablet bevat 80 mg elementair ionisch magnesium. De tabletten, die in water moeten worden opgelost, geven u sterk opneembare zuivere ionische elementaire magnesium en hebben geen laxerend effect.

Over magnesiumtesten
Levy denkt niet dat een RBC-test (aantal rode bloedcellen) uw magnesiumgehalte nauwkeurig weerspiegelt. Hij legt uit:

“Rode bloedcellen hebben geen cytoplasma en ze zijn niet echt een goede weerspiegeling … Nr. 1, als je bloedspiegel laag is, ben je laag [op magnesium]. U hoeft niet verder te gaan met testen. Nr. 2, als je bloedspiegel ‘normaal’ is, dan is de volgende stap om naar… ExaTest.com te gaan.

Ze krijgen sublinguale uitstrijkjes en meten intracellulaire niveaus van niet alleen magnesium, maar ook calcium en een paar andere elektrolyten … Het lijkt je beste directe weerspiegeling die we tot nu toe hebben.

Misschien komt er iets beters langs de weg, maar op dit moment lijkt het de beste manier om echt te weten wat je magnesiumgehalte is [en] een idee te krijgen van hoe goed je calciumgehalte in je cellen wordt onderdrukt …

Het is geen buitengewoon dure test, maar het gaat ongeveer $ 250 of $ 300 kosten, dus je wilt het niet zomaar zomaar krijgen. Maar als je te maken hebt met problemen die secundair kunnen zijn aan magnesiumtekort, is het goed om uit te sluiten dat dit een grote bijdrage levert aan wat je ook behandelt. ‘

Bijwerkingen van overmatig magnesium
Wat betreft de dosering, het is vrijwel onmogelijk om een ​​overdosis orale magnesium te nemen, omdat het een ingebouwd mechanisme heeft om toxiciteit te voorkomen. Net als vitamine C komt overmatig oraal magnesium gewoon aan de andere kant uit, als losse ontlasting. Dat is wanneer u weet dat u uw ideale dosis heeft overschreden.

Een uitzondering op de niet-toxiciteitsregel is bij oudere personen met obstipatie die grote doses magnesiumcitraat krijgen. Als het magnesiumpreparaat niet werkt, kan het in de darmen zitten, waardoor het overabsorbeerd wordt. “Dat is ongeveer de enige subset die ik ken voor oraal magnesium”, zegt Levy, eraan toevoegend:

‘Je kunt jezelf natuurlijk heel gemakkelijk schaden door te snel te veel magnesium intraveneus in te nemen. Maar dat is ook het therapeutische effect en het is een bekende entiteit.

In feite hebben ze bij kaakchirurgie iets dat magnesiumgeïnduceerde gecontroleerde hypotensie wordt genoemd, omdat operaties aan het kaakbot zo erg bloeden dat ze iets willen gebruiken om opzettelijk de bloeddruk te verlagen tot gecontroleerde hypotensieve niveaus totdat u hemostase krijgt, en dan krijgen ze stop met magnesium en je bloeddruk stijgt weer.

Maar het punt dat ik daarover zeg, is dat als je genoeg magnesium geeft, je elke bloeddruk kunt nemen en deze tot nul kunt verlagen. Maar binnen die grenzen is het heel, heel veilig … Ironisch genoeg is ons pseudo-vijandige calcium een ​​van de manieren waarop je mensen uit die [hypotensieve toestand] haalt. ‘

Magnesium voor migraine
De reden dat magnesium uw bloeddruk verlaagt, is omdat het een vaatverwijder is: het vergroot uw bloedvaten. En als u het snel genoeg injecteert, wordt u erg warm, soms bijna heet en bezweet. Belangrijk is dat voor mensen met migraine IV-magnesium een ​​migraine doorgaans zeer snel oplost.

“Bij mijn bespreking van migraine wil ik zeggen dat het mijn bescheiden mening is dat migraine volledig en totaal een ziekte met een magnesiumtekort is”, zegt Levy. ‘Zo belangrijk is magnesium in de fysiologie daarvan.

Interessant genoeg, ongeveer op hetzelfde moment dat ik in mijn boek over migraine schreef, belde een vriend me die een aantal vreselijke situaties doormaakte met een syndroom dat ik nog nooit eerder had gehoord, het omkeerbare cerebrale vasoconstrictiesyndroom, en zelfs een klein beetje een subarachnoïdale bloeding.

Ik las het voor en zei: ‘Dit ziet er in wezen identiek uit aan de migrainefysiologie. Begin met het doseren van je magnesium alsof er geen morgen is. ‘ Ze deed het en ze kwam er uiteindelijk uit. Ik garandeer je dat ze sindsdien geen magnesium meer heeft gekregen en dat ze geen terugkerende afleveringen heeft gehad. ‘

The Twenty Highest Magnesium Foods | Looking to up your magnesium intake? Here are 20 foods that contain large amounts of dietary magnesium. From cocoa to mackerel, avocado, and brazil nuts....magnesium-rich foods can be very tasty too! #magnesium #minerals #nutrition #healthyfood

The Toxic 3: calcium, ijzer en koper
In zijn boek bespreekt Levy waarom je geen verhoogde niveaus van calcium, ijzer of koper wilt. Alle drie kunnen behoorlijk giftig zijn en aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaken.

‘Ze zijn wat ik de drie giftige voedingsstoffen noem’, zegt Levy. ‘Ze zijn zeker, zonder enige kwalificatie, essentieel bij lagere doses voor een normaal metabolisme. Calcium speelt een rol bij zo ongeveer alles – de samentrekking van je hart. IJzer is essentieel voor de bloedproductie. Koper speelt in veel van de dingen die het doet een vergelijkbare maar kleinere rol als ijzer.

Maar ik moet nog een persoon zien die naar mijn mening legitiem een ​​tekort aan koper heeft. Maar of die persoon nu bestaat of niet, de belangrijkste is ijzer. IJzer, naar mijn mening, zou je nooit moeten aanvullen als je geen bloedarmoede door ijzertekort hebt – hypochrome, microcytische anemie – want voor alles wat ijzer doet, zijn er heel kleine hoeveelheden ijzer nodig …

Je hebt relatief grote hoeveelheden nodig om een ​​normaal bloedbeeld te krijgen. Dus als je genoeg bloed aanmaakt, heb je genoeg ijzer voor al het andere. Gecombineerd met dat … je zult absoluut geschokt zijn om te zien wat er de afgelopen 70 jaar in ons verrijkte verrijkte voedsel is gestopt. Ik heb nieuws voor je – ik ben niet gek – ze hebben metalen ijzervijlsel erin gedaan.

Hoe voedzaam ik op aarde ben, gaat mij te boven, maar zelfs als ze een legitieme aanvullende vorm van ijzer gebruiken, hoe meer ijzer je ophoopt, des te groter is je oxidatieve stress in het hele lichaam. En overmatige oxidatieve stress proberen we te vermijden. ‘

https://www.wakingtimes.com/2020/04/22/how-vitamin-c-and-magnesium-helps-reverse-disease-and-treat-viral-infections/

Deel & let's open the minds!

Shares

Gerelateerde berichten


Aydın escort muğla escort tekirdağ escort manisa escort balıkesir escort konyaaltı escort alanya escort manavgat escort didim escort kemer escort aksaray escort burdur escort kırklareli escort kastamonu escort adıyaman escort belek escort trabzon escort elazığ escort ordu escort kütahya escort ısparta escort rize escort maraş escort yalova escort giresun escort yozgat escort tokat escort şanlıurfa escort sivas escort batman escort erzurum escort sinop escort kırşehir escort karaman escort kırıkkale escort bolu escort amasya escort niğde escort uşak escort edirne escort çorum escort osmaniye escort zonguldak escort van escort erzincan escort söke escort nazilli escort kuşadası escort efeler escort didim escort çine escort bodrum escort fethiye escort marmaris escort dalaman escort menteşe escort milas escort ortaca escort seydikemer escort çerkezköy escort çorlu escort ergene escort kapaklı escort malkara escort süleymanpaşa escort akhisar escort alaşehir escort salihli escort şehzadeler escort soma escort turgutlu escort yunusemre escort bandırma escort altıeylül escort ayvalık escort bigadiç escort burhaniye escort gönen escort karesi escort susurluk escort ayvacık escort biga escort çan escort gelibolu escort yenice escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort yomra escort karakoçan escort kovancılar escort altınordu escort fatsa escort perşembe escort ünye escort tavşanlı escort simav escort domaniç escort eğirdir escort yalvaç escort ardeşen escort cayeli escort fındıklı escort pazar escort afşin escort dulkadiroğlu escort Elbistan escort onikişubat escort pazarcık escort türkoğlu escort altınova escort çiftlikköy escort çınarcık escort bulancak escort espiye escort eynesil escort görele escort piraziz escort tirebolu escort yağlıdere escort sorgun escort sarıkaya escort çayıralan escort boğazlıyan escort akdağmadeni escort erbaa escort niksar escort turhal escort zile escort viranşehir escort suruç escort siverek escort karaköprü escort haliliye escort eyyübiye escort akçakale escort zara escort Yıldızeli escort suşehri escort şarkışla escort gemerek escort kozluk escort sason escort aziziye escort horasan escort oltu escort palandöken escort yakutiye escort ayancık escort boyabat escort gerze escort kaman escort mucur escort ermenek escort sarıveliler escort keskin escort yahşihan escort gerede escort göynük escort mengen escort mudurnu escort göynücek escort gümüşhacıköy escort merzifon escort suluova escort taşova escort bor escort çamardı escort ulukışla escort banaz escort eşme escort sivaslı escort havsa escort ipsala escort keşan escort osmancık escort sungurlu escort bahçe escort hasanbeyli escort kadirli escort toprakkale escort alaplı escort çaycuma escort ereğli escort kilimli escort başkale escort ipekyolu escort özalp escort tuşba escort kemah escort refahiye escort tercan escort üzümlü escort http://www.ddtshanghaiescort.com Antalya escort Bursa escort Mersin escort Aydın escort Balıkesir escort Çanakkale escort Kıbrıs escort Kütahya escort Manisa escort Muğla escort Tekirdağ escort Trabzon escort Yalova escort Isparta escort Maraş escort Ordu escort Rize escort Sivas escort Afyon escort Aksaray escort Giresun escort Şanlıurfa escort Yozgat escort Erzurum escort Amasya escort Çorum escort Tokat escort Uşak escort Van escort Bolu escort Burdur escort Kırşehir escort Niğde escort Osmaniye escort Zonguldak escort Düzce escort Edirne escort Erzincan escort Karabük escort Karaman escort Kastamonu escort Kırıkkale escort Kırklareli escort manavgat escort alanya escort belek escort aksu escort finike escort gazipaşa escort güllük escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort muratpaşa escort serik escort gemlik escort gürsu escort inegöl escort iznik escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort osmangazi escort yıldırım escort kuşadası escort didim escort nazilli escort söke escort efeler escort bandırma escort altıeylül escort edremit escort karesi escort susurluk escort bodrum escort gümbet escort turgutreis escort dalaman escort fethiye escort köyceğiz escort marmaris escort çerkezköy escort çorlu escort kapaklı escort süleymanpaşa escort meram escort anamur escort erdemli escort mezitli escort silifke escort tarsus escort akhisar escort salihli escort soma escort turgutlu escort girne escort lefkoşa escort biga escort çan escort gelibolu escort dinar escort emirdağ escort sandıklı escort merzifon escort suluova escort taşova escort yeşilyurt escort gerede escort mengen escort bucak escort kadirli escort osmancık escort sungurlu escort akçakoca escort ipsala escort keşan escort kilimli escort üzümlü escort aziziye escort palandöken escort yakutiye escort bulancak escort espiye escort tirebolu escort safranbolu escort lüleburgaz escort gediz escort simav escort tavşanlı escort elbistan escort fatsa escort ünye escort ardeşen escort çayeli escort birecik escort eyyübiye escort kırıkkale escort siverek escort suruç escort viranşehir escort kangal escort şarkışla escort suşehri escort yıldızeli escort erbaa escort niksar escort turhal escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort sorgun escort istanbul masaj salonu ankara masaj salonu izmir masaj salonu bursa masaj salonu antalya masaj salonu adana masaj salonu konya masaj salonu şanlıurfa masaj salonu gaziantep masaj salonu kocaeli masaj salonu mersin masaj salonu diyarbakır masaj salonu hatay masaj salonu manisa masaj salonu kayseri masaj salonu samsun masaj salonu balıkesir masaj salonu maraş masaj salonu van masaj salonu aydın masaj salonu tekirdağ masaj salonu sakarya masaj salonu denizli masaj salonu muğla masaj salonu bağcılar masaj salonu bahçelievler masaj salonu esenler masaj salonu esenyurt masaj salonu kadıköy masaj salonu kağıthane masaj salonu kartal masaj salonu küçükçekmece masaj salonu maltepe masaj salonu pendik masaj salonu sultangazi masaj salonu ümraniye masaj salonu üsküdar masaj salonu aliağa masaj salonu alsancak masaj salonu bayraklı masaj salonu bornova masaj salonu buca masaj salonu çeşme masaj salonu çiğli masaj salonu gaziemir masaj salonu karşıyaka masaj salonu konak masaj salonu menemen masaj salonu ödemiş masaj salonu torbalı masaj salonu çankaya masaj salonu keçiören masaj salonu mamak masaj salonu polatlı masaj salonu sincan masaj salonu alanya masaj salonu belek masaj salonu kaş masaj salonu kemer masaj salonu korkuteli masaj salonu lara masaj salonu manavgat masaj salonu serik masaj salonu side masaj salonu didim masaj salonu efeler masaj salonu kuşadası masaj salonu nazilli masaj salonu altıeylül masaj salonu bandırma masaj salonu edremit masaj salonu karesi masaj salonu susurluk masaj salonu gemlik masaj salonu gürsu masaj salonu inegöl masaj salonu mudanya masaj salonu nilüfer masaj salonu osmangazi masaj salonu yıldırım masaj salonu biga masaj salonu çan masaj salonu gelibolu masaj salonu adıyaman masaj salonu afyon masaj salonu ağrı masaj salonu aksaray masaj salonu amasya masaj salonu ardahan masaj salonu artvin masaj salonu bartın masaj salonu batman masaj salonu bayburt masaj salonu bilecik masaj salonu bingöl masaj salonu bitlis masaj salonu bolu masaj salonu burdur masaj salonu çanakkale masaj salonu çankırı masaj salonu çorum masaj salonu düzce masaj salonu edirne masaj salonu elazığ masaj salonu erzincan masaj salonu erzurum masaj salonu eskişehir masaj salonu giresun masaj salonu gümüşhane masaj salonu ığdır masaj salonu ısparta masaj salonu karabük masaj salonu karaman masaj salonu kastamonu masaj salonu kilis masaj salonu kırıkkale masaj salonu kırklareli masaj salonu kırşehir masaj salonu uşak masaj salonu kütahya masaj salonu malatya masaj salonu mardin masaj salonu nevşehir masaj salonu niğde masaj salonu ordu masaj salonu trabzon masaj salonu osmaniye masaj salonu rize masaj salonu siirt masaj salonu sinop masaj salonu sivas masaj salonu tokat masaj salonu karahayıt masaj salonu pamukkale masaj salonu nizip masaj salonu şahinbey masaj salonu şehitkamil masaj salonu antakya masaj salonu defne masaj salonu iskenderun masaj salonu darıca masaj salonu gebze masaj salonu gölcük masaj salonu izmit masaj salonu körfez masaj salonu akşehir masaj salonu beyşehir masaj salonu ereğli masaj salonu karatay masaj salonu meram masaj salonu selçuklu masaj salonu akhisar masaj salonu alaşehir masaj salonu soma masaj salonu turgutlu masaj salonu akdeniz masaj salonu anamur masaj salonu erdemli masaj salonu mezitli masaj salonu silifke masaj salonu tarsus masaj salonu toroslar masaj salonu yenişehir masaj salonu bodrum masaj salonu dalaman masaj salonu fethiye masaj salonu köyceğiz masaj salonu marmaris masaj salonu menteşe masaj salonu milas masaj salonu adapazarı masaj salonu serdivan masaj salonu atakum masaj salonu çarşamba masaj salonu ilkadım masaj salonu eyyübiye masaj salonu siverek masaj salonu viranşehir masaj salonu çerkezköy masaj salonu çorlu masaj salonu erbaa masaj salonu adana escort adapazarı escort adıyaman escort afşin escort afyon escort ağrı escort ahlat escort akçaabat escort akçakale escort akçakoca escort akdeniz escort akhisar escort aksaray escort akşehir escort aksu escort akyazı escort alanya escort alaşehir escort aliağa escort altıeylül escort altınordu escort amasya escort anamur escort ankara escort antakya escort antalya escort araklı escort ardahan escort ardeşen escort arnavutköy escort atakum escort avanos escort avcılar escort aydın escort ayvacık escort ayvalık escort aziziye escort babaeski escort bafra escort bağcılar escort bağlar escort balıkesir escort bandırma escort bartın escort batıkent escort batman escort battalgazi escort bayburt escort belek escort besni escort beylikdüzü escort beyşehir escort biga escort bilecik escort bingöl escort birecik escort bismil escort bitlis escort bodrum escort bolu escort bor escort bornova escort boyabat escort bozüyük escort buca escort bucak escort bulancak escort bulanık escort bünyan escort burdur escort bursa escort çan escort çanakkale escort canik escort çankaya escort çankırı escort çarşamba escort çayeli escort çekmeköy escort çerkeş escort çerkezköy escort çeşme escort ceyhan escort çivril escort çorlu escort çorum escort çubuk escort çukurova escort çumra escort dalaman escort darıca escort datça escort davutlar escort defne escort denizli escort derince escort develi escort didim escort digor escort dinar escort diyadin escort diyarbakır escort doğanşehir escort doğubayazıt escort dörtyol escort dulkadiroğlu escort düzce escort edirne escort edremit escort efeler escort elazığ escort elbistan escort emirdağ escort erbaa escort erdemli escort ereğli escort erenler escort ergani escort ergene escort erzincan escort erzurum escort escort esenler escort eskil escort eskişehir escort espiye escort eyyübiye escort fatih escort fatsa escort fethiye escort finike escort fındıklı escort gaziantep escort gaziemir escort gebze escort gediz escort gelibolu escort gemerek escort gemlik escort gerede escort giresun escort gölbaşı escort gölcük escort görele escort görükle escort göynük escort gümbet escort gümüşhane escort güngören escort güroymak escort gürsu escort hakkari escort haliliye escort hatay escort haymana escort horasan escort iğdır escort ilgaz escort i̇lkadım escort i̇negöl escort i̇skenderun escort isparta escort i̇stanbul escort i̇zmir escort i̇zmit escort i̇znik escort kadirli escort kadıköy escort kağıthane escort kağızman escort kahta escort kaman escort kangal escort kapaklı escort karabük escort karacabey escort karahayıt escort karaköprü escort karaman escort karatay escort karesi escort kars escort karşıyaka escort kartal escort kaş escort kastamonu escort kaynaşlı escort kayseri escort keçiören escort kemer escort kepez escort keşan escort keskin escort kestel escort kilis escort kırıkhan escort kırıkkale escort kırkağaç escort kırklareli escort kırşehir escort kızıltepe escort kocaeli escort kocasinan escort konak escort konya escort konyaaltı escort körfez escort korkuteli escort köyceğiz escort kozan escort kumluca escort kumru escort kuşadası escort kütahya escort lara escort lüleburgaz escort malatya escort malazgirt escort malkara escort maltepe escort mamak escort manavgat escort manisa escort maraş escort mardin escort marmaris escort melikgazi escort menemen escort menteşe escort meram escort mersin escort merzifon escort mezitli escort milas escort mucur escort mudanya escort mudurnu escort muğla escort muratpaşa escort muş escort mut escort nazilli escort nevşehir escort niğde escort niksar escort nilüfer escort nizip escort nurdağı escort ödemiş escort of escort oltu escort onikişubat escort ordu escort orhangazi escort ortahisar escort ortaköy escort osmancık escort osmangazi escort osmaniye escort palandöken escort pamukkale escort pamukova escort patnos escort payas escort pazar escort pazarcık escort pendik escort polatlı escort rize escort safranbolu escort şahinbey escort sakarya escort salihli escort samandağ escort samsun escort sandıklı escort şanlıurfa escort sapanca escort sarıçam escort sarıkamış escort sarıyer escort şarkışla escort şehitkamil escort selçuklu escort selim escort serdivan escort serik escort seyhan escort siirt escort silifke escort simav escort sincan escort sinop escort şişli escort sivas escort siverek escort şırnak escort söğüt escort söke escort soma escort sultangazi escort suluova escort sungurlu escort sur escort suruç escort suşehri escort susurluk escort talas escort tarsus escort taşova escort tavşanlı escort tekirdağ escort terme escort tire escort tirebolu escort tokat escort torbalı escort toroslar escort trabzon escort turgutlu escort turhal escort türkoğlu escort tuzla escort ulus escort ümraniye escort ünye escort ürgüp escort urla escort uşak escort üsküdar escort üzümlü escort van escort varto escort viranşehir escort yahşihan escort yahyalı escort yakutiye escort yalova escort yatağan escort yenişehir escort yeşilyurt escort yıldırım escort yıldızeli escort yomra escort yozgat escort yunusemre escort yüreğir escort zara escort zeytinburnu escort zile escort zonguldak escort mersin escort fethiye escort

adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.dalilaescort.com