web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sFilms en MuziekSpiritueel

Diep resonerende ritmes met Didgeridoo & Drums: connectiviteit, trance-meditatie, introspectie

Rustgevende trance-meditatiemuziek met sjamanistische vibes. Dit nummer bevat diepe drumritmes die resoneren met een gestage didgeridoo-drone. We raden aan om naar deze track (die we liefdevol hebben gecomponeerd) te luisteren met een koptelefoon voor introspectie. Kanaalbeschrijving: Ons doel is om geluid te gebruiken om je reis naar een kalmere geest te vergemakkelijken. We gebruiken soundscapes, gevonden geluiden (verzameld uit vele natuuravonturen), frequenties, vaste ritmes, binaurale beats en een mix van aloude instrumenten en gesynthetiseerde tonen om meditatieve muziek te creëren voor jouw plezier. ❤ Alle muziek op het kanaal is met liefde gecomponeerd door Landon Trimble ❤ Voor vragen of verzoeken, stuur ons een e-mail op [email protected] Disclaimer: Hoewel de kracht van muziek onmiskenbaar is, is het geen medicijn, en ook niet het is een dokter.

Lees ook:   10 Real incidents that proves time travelers exist
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien