web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheSpiritueel

Uitverkorenen 5 redenen waarom het universum je isoleert

https://youtu.be/28HQNL0Ei3g

Om te leren genieten van je eigen gezelschap. Als je iemand bent die op zijn of haar spirituele reis is geweest, vraag je je af: waarom ben ik alleen, wat als ik alleen eindig?

Dit is iets waar de meeste spirituele mensen grappen over maken, maar diep van binnen is het geen grapje. Alleen zijn is klote, maar kijk om je heen en je zult zien dat het een veelvoorkomend thema is bij veel spiritueel ontwaakte mensen. Je was misschien een persoon met de hele wereld om je heen, maar nu, na je ontwaken, is er niemand anders dan jij.

Dit kan heel moeilijk zijn, maar alleen zijn dwingt je om vrienden met jezelf te maken. Het dwingt je om te leren genieten van je eigen gezelschap. Alleen zijn dwingt je om het zelf uit te zoeken als je dat niet doet geen toegang hebben tot vrienden of een partner om vragen te stellen. Dit is geen slechte zaak. Het is een wonderbaarlijk iets.

Er zijn veel verschillende overtuigingen en ideeën die jouw realiteit vormgeven. Nadat je in de matrix hebt geleefd en bent vergeten wie je bent, moet je opnieuw leren wie je bent. Als je helemaal alleen bent en er is niemand om je van jezelf af te leiden, leer je meer over jezelf. Je trekt je van nature naar binnen om je waarheid te vinden.

Als je met anderen bent, kunnen ze hun waarheid aan je opdringen en ervoor zorgen dat je tegen je eigen waarheid ingaat. Iemands waarheid kan je trekken op manieren die voor jou misschien niet goed of authentiek aanvoelen. Als je helemaal alleen bent en er is niemand om je van jezelf af te leiden, leer je meer over jezelf. Je trekt je van nature naar binnen om je waarheid te vinden.

Lees ook:   Coronavirus L & S High en low risk

Als je met anderen bent, kunnen ze hun waarheid aan je opdringen en ervoor zorgen dat je tegen je eigen waarheid ingaat. Iemands waarheid kan je trekken op manieren die voor jou misschien niet goed of authentiek aanvoelen.

Als je helemaal alleen bent en er is niemand om je van jezelf af te leiden, leer je meer over jezelf. Je trekt je van nature naar binnen om je waarheid te vinden. Als je met anderen bent, kunnen ze hun waarheid aan je opdringen en ervoor zorgen dat je tegen je eigen waarheid ingaat.

Iemands waarheid kan je trekken op manieren die voor jou misschien niet goed of authentiek aanvoelen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥