web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Tablet 4 Verloren Boek van Enki | Anunnaki-kronieken | Zacharia Sitchin

The Lost Book of Enki-tablet 4. deel 1 De Anunnaki-serie Aflevering 7. Synopsis van de vierde tablet De Nibiruans begroeten zelfs de kleine goudlevering.

Tests van het gebruik van goud als atmosferisch schild slagen Extra helden en nieuwe uitrusting worden naar de aarde gestuurd Goudwinning uit het water blijft teleurstellen Ea ontdekt goudbronnen die diep moeten worden ontgonnen in de Abzu Enlil en vervolgens Anu komen naar de aarde voor cruciale beslissingen.

Terwijl de halfbroers ruzie maken, beslissen velen over de taken Ea, omgedoopt tot Enki (aardmeester), gaat naar de Abzu Enlil blijft om permanente faciliteiten in de Edin te ontwikkelen. Terwijl Anu zich voorbereidt om te huren, wordt hij aangevallen door Alalu Anu en arriveert Enlil op aarde. De oprichting van Edin (Eden) vindt plaats.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥