web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Dit is dus waarom het NIEUWE PLAN van Bill Gates een valstrik was!! Bekijk dit voordat het wordt VERWIJDERD

In deze opzienbarende video verkennen we de nieuwste ontwikkelingen en controversiële strategieën rond Bill Gates en zijn betrokkenheid bij de mondiale gezondheidszorg en vaccins. Van het nauwkeurig voorspellen van de pandemie van het coronavirus, jaren van tevoren, tot zijn recente uitspraken over de toekomst van vaccinaties: Gates heeft zichzelf gepositioneerd als een centrale figuur in de discussie over mondiale gezondheidscrises en oplossingen.

We duiken in de fijne kneepjes van zijn plan voor vaccins, waaronder het streven naar verhoogde productiecapaciteit, concurrerende prijzen, de introductie van vaccinpleisters en de immense financiering die de Bill & Melinda Gates Foundation verstrekt aan gezondheidsprogramma’s over de hele wereld. SEO-trefwoorden in deze video: Ron Yates,politiek,nieuws,geld,beleggen,xrp,Bill Gates,vaccins,mondiale gezondheid,pandemie van het coronavirus,Bill & Melinda Gates Foundation,World Economic Forum,mainstream media,Imperial College London,COVID-19 projecties,NIH,Dr. Anthony Fauci, gain-of-function-onderzoek, Wuhan, CDC, Wereldgezondheidsorganisatie, vaccinaandelen, Pfizer, grote farmaceutische industrie, klimaatverandering, vaccinpatches, gezondheidscrisis, Davos, mondiale agenda, filantropie, privéjets, CO2-uitstoot, aarzeling over vaccins.

Verder onderzoeken we de beschuldigingen en theorieën die Gates in verband brengen met een bredere agenda waarbij de reguliere media betrokken zijn, de COVID-19-doodsprognoses van het Imperial College London en potentiële belangenconflicten die voortkomen uit aanzienlijke investeringen in farmaceutische bedrijven. Te midden van deze complexe lagen rijzen er vragen over de ware bedoelingen van Gates, de ethische implicaties van zijn invloed en het potentieel voor winst onder het mom van filantropie. Ga met ons mee terwijl we de feiten onderzoeken, de verbanden tussen Gates, grote gezondheidsorganisaties en de media onder de loep nemen en de bredere implicaties van zijn vaccinstrategie voor de volksgezondheid en het mondiale beleid overwegen. Uw meningen en inzichten zijn cruciaal voor deze discussie, dus deel ze alstublieft in de reacties hieronder.

Lees ook eens:  Schulden!

 Tijdstempels: 0:00 uur –

Inleiding tot de invloed van Bill Gates op de mondiale gezondheid 2:00 uur

Gates’ voorspelling van de pandemie van het coronavirus 4:00 uur

Controversiële verklaringen en plannen voor vaccins 6:00 uur

Financiering van de reguliere media en het vormgeven van de publieke perceptie 8:00 uur

De rol van de Bill & Melinda Gates Foundation in de mondiale gezondheidszorg 10:00 –

Investeringen in farmaceutische bedrijven en winstanalyse 12:00 –

Ethische zorgen en theorieën over de mondiale agenda van Gates 14:00 –

De toekomst van vaccins: pleisters en verhoogde toegankelijkheid 16:00 –

Conclusie: Evaluatie van de impact van Gates’ acties op de volksgezondheid

Wat vindt u van de rol van Bill Gates in de toekomst van vaccins en mondiale gezondheidsinitiatieven? Beschouwt u zijn daden als puur filantropisch, of gelooft u dat er onderliggende motieven in het spel zijn?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥