web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“Ze zijn allemaal vermoord, het is OVER” – Kolonel Douglas MacGregor | Geredigeerd nieuws

The New York Times meldt dat Oekraïne dit weekend niet heeft geprofiteerd van de politieke chaos in Rusland. Ze konden niet eens een aanval op een artilleriebatterij uitvoeren terwijl Poetin te maken had met een zogenaamde “staatsgreep”. Nu staat Poetin voor een belangrijke beslissing: hij moet ofwel doorgaan met het vertragen van de laatste verdediging van Oekraïne, ofwel een massale invasie ontketenen met het volle gewicht van het Russische leger. Het lijkt erop dat het sentiment neigt naar de tweede optie. We vragen kolonel Douglas MacGregor wat hij ervan vindt.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥