web analytics
11:11 Dubbele getallen

Rusland beweert dat een radioactieve wolk richting West-Europa trekt

Een Russische topfunctionaris beweerde dat een radioactieve wolk richting West-Europa trekt en dat er in Polen verhoogde radioactiviteit werd gedetecteerd. Tijdens een bijeenkomst in de noordwestelijke stad Syktyvkar in Rusland zei de secretaris van de Russische Veiligheidsraad, Nikolay Patrushev , dat de wolk ontstond nadat het Russische leger een lading munitie met verarmd uranium had geraakt , die door het VK aan Oekraïne was geleverd.
(Bedankt dom retarded Engeland!)

 

Een Russische topfunctionaris beweerde vrijdag dat er een radioactieve wolk richting West-Europa trekt en dat er in Polen een verhoogde radioactiviteit is gedetecteerd.

Tijdens een bijeenkomst in de noordwestelijke stad Syktyvkar in Rusland zei de secretaris van de Russische Veiligheidsraad Nikolay Patrushev dat de wolk ontstond nadat het Russische leger een lading munitie met verarmd uranium had geraakt, die door het VK aan Oekraïne was geleverd.

In een reactie op de komst van de Amerikaanse president Joe Biden voor de G-7-top naar de Japanse stad Hiroshima, herinnerde Patrushev eraan dat een van de verklaarde doelen van het bezoek is “Oekraïne te helpen”.

“Ze hebben Oekraïne al ‘geholpen’, (de VS) druk uitgeoefend op hun satellieten en munitie met verarmd uranium geleverd. Hun (munitie)vernietiging leidde tot het ‘vertrek’ van een radioactieve wolk richting West- Europa . opgenomen in Polen,” waarschuwde Patrushev.

Het VK kondigde eind maart aan Oekraïne te zullen voorzien van munitie met verarmd uranium, een besluit dat op kritiek van Rusland stuitte.

Farhan Haq , plaatsvervangend woordvoerder van de secretaris-generaal van de VN, uitte zijn bezorgdheid over het besluit van het VK en zei: “U hebt de zorgen gezien die we in de loop der jaren hebben geuit over het gebruik van verarmd uranium, gezien de gevolgen van dergelijk gebruik. En die zou gelden voor iedereen die dergelijke bewapening levert.”

Lees ook:   800 euro fraude bij PVV Zeeland, rekening onderzoek: ruim 57.000 euro

Bron

Nog een artikel hierover

https://www.azerbaycan24.com/en/radioactive-cloud-moving-toward-europe-russian-security-chief/

https://sputnikglobe.com/20230519/radiation-from-depleted-uranium-ammo-in-ukraine-approaches-europe–top-security-official-1110459293.html

In 1986 op 26 april hadden we de ramp met Chernobyl
Toen moesten we binnenblijven het liefst en als we naar buiten gingen dan met een paraplu… als het regende regende het (De straling)  op de paraplu en ons eten, tja dat werd even een tijdje potjes eten! Geen verse groenten dus.

Hoop dat het eens klaar is met dat -niet van adel zijnde en niet blauwbloedige- oorlogszuchtige  heersen in de wereld…want ze maken er dus echt duidelijk een grote puinhoop van!

 

-Reacties:

Het goede nieuws is dat het radioactiviteitsniveau “slechts” verdubbeld is, wat betekent dat ze nog steeds erg laag zijn… .

14:07 GMT
Helaas betwijfel ik of dat al het verarmd uranium was, ongetwijfeld heeft Oekraïne het opgeslagen
14:10 GMT
Ik zie de krantenkoppen al in de westerse media: “Rusland gebruikt kernwapens”, we hebben bewijs.
14:11 GMT
Veel andere plaatsen plus de wind kan in beide richtingen waaien, dus de klus is nog niet geklaard.
14:12 GMT
Het is duidelijk het kwaadaardige werk van de Amerikaanse terroristische regering. Ik wed dat Joe Biden’s leven erop staat!
15:45 uur Nederlandse tijd
Laten we hopen dat de wolk helemaal naar pedo-eiland Groot-Brittannië reist en daar neerstrijkt.
15:49 GMT
Geen zorgen, alle eu-leiders zullen gewoon hun neus in de lucht steken en aan al deze verdomde bestraalde wolken met sunak op de fronline ruiken, want het lijkt erop dat hij de grootste neusgaten heeft, duidelijk nietwaar?😅
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button