web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe de VS miljarden dollars “VERLOREN” in Oekraïne

Vraag je eens af waarom Amerika dat zou doen!?
Gewoon geld weggooien?
Mensen vermoorden?!
Dat is toch bizar en vreemd!?

De Verenigde Staten hebben zojuist nog eens 3 miljard dollar “gevonden” om naar Oekraïne te sturen. Ze zeggen dat het een boekhoudkundige fout was die gebeurde toen ze “de waarde overschatten” van hulp die naar Oekraïne werd gestuurd. Dit betekent dus niet dat de VS nu meer zal sturen, het betekent dat de VS al meer heeft gestuurd. Maar wat maakt het uit, het is niet zo dat de VS zichzelf gaan controleren. Het zou voor de zekerheid een audit mislukken.

Ondertussen zegt Rusland dat de escalatie van de NAVO kan leiden tot een nucleaire oorlog.

Lees ook:   Eugenics: Het Masterplan - Erik Boomsma
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button