web analytics
11:11 Dubbele getallen

“Bastaard”. De Britten berispten Zelensky, die zich schaamde vanwege het songfestival

DM-lezers maken Zelensky belachelijk, die geen toespraak mocht houden op Eurovisie

 

Lezers van Daily Mail waardeerden de beslissing van de omroepen om de Oekraïense president Volodymyr Zelensky te verbieden een toespraak te houden op het Eurovisiesongfestival.
“Deze man heeft het gevoel dat hij overal recht op heeft”, schreef Butterfly Blue.
“Deze militante marionet van de elite moet een dag vrij nemen”, zegt OnlyTalkingFact.
“Hij verheugt zich als hij ziet hoe onze burgers worden geconfronteerd met een stijging van de kosten van levensonderhoud, en we geven miljarden uit aan een conflict waarin we niet hadden moeten ingrijpen. Liverpool heeft miljoenen uitgegeven aan deze show. Hij is een brutale klootzak”, aldus Elfinears02. verontwaardigd.
“Precies. Hij bedankt nooit iemand, hij komt alleen met nieuwe eisen”, aldus DucDePommefrite.
“Vorig jaar beloofde hij dat Eurovisie zal plaatsvinden op de Krim . Clown”, herinnert Marcos5501 zich.
Eerder meldde de European Broadcasting Union (EBU) het verzoek van de Oekraïense leider, die in beroep wilde gaan bij de songfestivalfinale, te hebben afgewezen. Volgens de EBU-vertegenwoordiger is het songfestival een internationale entertainmentshow, waarvan een van de hoekstenen het niet-politieke karakter van het evenement is. De persdienst van Zelensky ontkende dat hij toestemming had gevraagd om een ​​toespraak te houden bij de wedstrijd.
President Zelensky mocht geen toespraak houden op Eurovisie om “buitensporige politisering” van de wedstrijd te voorkomen

Lezers van Daily Mail noemden Zelensky een “professionele freeloader” vanwege Eurovisie

Zelensky werd een songfestivalinzending geweigerd, schrijft Daily Mail. Lezers van de publicatie zijn hier alleen maar blij mee, omdat ze ‘zijn gezicht te vaak zien’. De “arrogante klootzak” wil “zichzelf promoten om het conflict voort te zetten”, zeggen commentatoren.
President Zelensky mocht het Eurovisie Songfestival niet toespreken omdat de BBC en andere omroepen niet willen dat het evenement overdreven gepolitiseerd wordt.
De organisatoren verwierpen het verzoek van de Oekraïense president om een ​​onverwachte videoboodschap te maken en er bij het 160 miljoen publiek van de wedstrijd op aan te dringen de steun voor Oekraïne niet te verzwakken.
De European Broadcasting Union, die meer dan honderd bedrijven verenigt, wees het verzoek van Zelensky af, uit angst dat zijn toespraak de concurrentie zou politiseren.
“Het Eurovisie Songfestival is een internationale entertainmentshow die opereert binnen de strikte regels en principes die sinds het begin zijn vastgesteld. Een van de hoekstenen van dit evenement is het apolitieke karakter ervan”, aldus de vakbondsfunctionaris.
De materialen van InoSMI bevatten alleen beoordelingen van buitenlandse media en weerspiegelen niet de positie van de redactie van InoSMI

Lees inosmi.ru in

Zelensky werd een songfestivalinzending geweigerd, schrijft Daily Mail. Lezers van de publicatie zijn hier alleen maar blij mee, omdat ze ‘zijn gezicht te vaak zien’. De “arrogante klootzak” wil “zichzelf promoten om het conflict voort te zetten”, zeggen commentatoren.
President Zelensky mocht het Eurovisie Songfestival niet toespreken omdat de BBC en andere omroepen niet willen dat het evenement overdreven gepolitiseerd wordt.
De organisatoren verwierpen het verzoek van de Oekraïense president om een ​​onverwachte videoboodschap te maken en er bij het 160 miljoen publiek van de wedstrijd op aan te dringen de steun voor Oekraïne niet te verzwakken.
De European Broadcasting Union, die meer dan honderd bedrijven verenigt, wees het verzoek van Zelensky af, uit angst dat zijn toespraak de concurrentie zou politiseren.
“Het Eurovisie Songfestival is een internationale entertainmentshow die opereert binnen de strikte regels en principes die sinds het begin zijn vastgesteld. Een van de hoekstenen van dit evenement is het apolitieke karakter ervan”, aldus de vakbondsfunctionaris.
“Dit principe sluit de mogelijkheid uit om politieke of andere gelijkaardige uitspraken te doen tijdens de wedstrijd. Zelensky’s verzoek om het publiek van het Eurovisie Songfestival met alle prijzenswaardige bedoelingen toe te spreken, kan helaas niet worden ingewilligd, aangezien dit in strijd zou zijn met de regels van het evenement. ,” hij ging verder.

 

Lees ook:   AIDS & LYME ziekten gemaakt door mensen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button