web analytics
11:11 Dubbele getallen

Rusland: VS werkt aan Covid 2.0 in Biolabs in Oekraïne

De Amerikaanse regering werkt in het geheim aan de ontwikkeling van een dodelijkere COVID-stam via onderzoek in biolabs die vanuit Oekraïne opereren, verklaarde het Russische ministerie van Defensie vrijdag.

Volgens de commandant van de Russische nucleaire, biologische en chemische strijdkrachten, luitenant-generaal Igor Kirillov, heeft Moskou documenten verkregen die bewijzen dat Kiev is blijven samenwerken met het Pentagon op militair biologisch gebied, waaronder de overdracht van dodelijke pathogene biomaterialen.

Lees verder via https://worldunity.me/rusland-vs-werkt-aan-covid-2-0-in-biolabs-in-oekraine/

Het zegt al wel genoeg Amerika verziekt de hele wereld.
Ze zorgen dat er overal oorlog ontstaat, en ziekten.

Lees ook:   Dierenmishandeling bestraffen?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button